10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei: Craiova a învins vicecampioana şi a trecut pe primul loc

Volei: Craiova a învins vicecampioana şi a trecut pe primul loc

În partida de astăzi, craiovenii (în tricou alb) au fost cu o clasă peste adversari (foto: Claudiu Tudor))
În partida de astăzi, craiovenii (în tricou alb) au fost cu o clasă peste adversari (foto: Claudiu Tudor))

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a obţinut astăzi o victorie categorică, ce a dus-o pe primul loc în Divizia A1. Oltenii s-au impus în disputa de pe teren propriu cu vicecampioana ACSVM Zalău, scor 3-0 (25-17, 25-22, 25-14).

Antrenorul oltenilor, Dan Pascu, s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei: „Este o victorie care mă mulţumeşte şi din punct de vedere al rezultatului şi din punct de vedere al evoluţiei. Astăzi am făcut cel mai exact şi mai precis meci din acest campionat. Este o stare a echipei pe care mi-o doresc mult pentru că eu sunt un antrenor mai pretenţios. Îmi felicit jucătorii, s-au mobilizat de la primul până la ultimul punct, am greşit foarte puţine mingi”.

„Am făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic. Am respectat întocmai indicaţiile de pe margine şi am obţinut victoria. Adversarii au venit un pic descumpăniţi, nu îmi dau seama de ce, dar noi ne uităm în grădina proprie şi consider că victoria noastră a fost meritată”, l-a completat căpitanul echipei, Laurenţiu Lică.

În etapa următoare, a opta, oltenii vor evolua în deplasare, cu nou-promovata Tricolorul Ploieşti.

Până atunci, elevii lui Dan Pascu vor juca miercuri, de la ora 18.00, partida tur cu Olympiakos Pireu, din Cupa CEV.

TLE_1205

TLE_1194

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS