18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSâmbătă aflăm finalistele la Turneul Campioanelor

Sâmbătă aflăm finalistele la Turneul Campioanelor

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 5 WTA, s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor, după ce compatrioata sa, Lucie Safarova, locul 9 WTA, a trecut de germana Angelique Kerber, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-3.
Meciul dintre Safarova şi Kerber a durat o oră şi 27 de minute. Sportiva germană avea nevoie de un set câştigat pentru a accede în semifinale, însă a pierdut în două seturi în faţa jucătoare cehe.
Tot vineri, Garbine Muguruza, locul 3 WTA, s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor, după ce a învins-o pe Petra Kvitova, scor 6-4, 4-6, 7-5, în ultima etapă din Grupa Albă.
Astfel, în semifinale la Singapore, programate sâmbătă, Garbine Muguruza va juca, de la ora 9.00 (DigiSport), în compania polonezei Agnieszka Radwanska, cea care a reușit să o elimine pe principala favorită, Simona Halep, iar de la ora 12.30 (DigiSport), Petra Kvitova o va întâlni pe Maria Şarapova, câștigătoarea Grupei Roșii.

Kerber propune o regulă din fotbal la Turneul Campioanelor

Jucătoarea germană Angelique Kerber este nemulțumită de actualul format al competiției și propune introducerea unui reguli din fotbal, și anume disputarea ultimelor partide din grupe la aceeași oră, relatează Reuters.
Numărul 7 mondial avea nevoie să câștige un set în partida cu Lucie Safarova pentru a se califica în semifinale alături de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, dar nu și-a atins scopul, fiind învinsă cu 6-4, 6-3. „Cred că nu este corect, pentru că ar trebui să fie ca la fotbal. Când sunt meciuri decisive, ar trebui să se joace în același timp, a declarat Kerber, de 27 ani, după joc. Am încercat să mă concentrez doar la meciul meu, să merg și să-mi fac jocul. Dar nu am reușit. Cred că ar fi fost corect să se joace în același timp’’.
La turneele finale de fotbal, meciurile din ultima etapă a grupelor se joacă de la acceași oră, pentru a se evita posibilitatea unor pacte între echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS