24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - LPF anunţă măsuri obligatorii pentru cluburile din Liga I, pe perioada doliului naţional

Fotbal – LPF anunţă măsuri obligatorii pentru cluburile din Liga I, pe perioada doliului naţional

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a adresat un comunicat cu măsuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri în Liga I în zilele de doliu naţional, 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie. Astfel, înainte de începerea fiecărui meci se va păstra un minut de reculegere în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de vineri, din Capitală.

Cluburile organizatoare vor pune la dispoziţia jucătorilor şi arbitrilor banderole negre care vor fi purtate pe întreaga perioadă a jocului.

De asemenea, la staţia de amplificare a fiecărui stadion se va face un anunţ prin care publicul să fie rugat să se comporte în mod decent pe parcursul jocului, inclusiv în situaţia marcării unui gol de către echipa favorită, în semn de compasiune şi respect pentru victimele incendiului de vineri seară.

Astfel, înainte de începerea fiecărui meci se va păstra un minut de reculegere în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de vineri, din Capitală.

Federaţia Română de Fotbal a solicitat, sâmbătă, reprezentanţilor cluburilor înscrise în competiţiile organizate de FRF să păstreze un moment de reculegere la începutul fiecărei partide programate în zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie, iar jucătorii să poarte banderole negre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS