17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii CSU au îndulcit weekendul

Juniorii CSU au îndulcit weekendul

Juniorii B de la CSU au avut motiv de bucurie (Foto: arhiva GdS)
Juniorii B de la CSU au avut motiv de bucurie (Foto: arhiva GdS)

În timp ce trupa lui Emil Săndoi remiza, pe „Extensiv“, scor 0-0, cu Pandurii Târgu Jiu, în etapa a 12-a din Liga I, echipa secundă a CS Universitatea Craiova a pierdut la Ișalnița, scor 0-2, întâlnirea cu FC Hunedoara, din runda a 5-a a Ligii a III-a, seria 4. „Satelitul“ antrenat de Daniel Mogoșanu a plătit tribut lipsei de experiență, greșelile individuale conducând la golurile reușite de Drăgoescu (‘25) și Simionov (‘57).
„Facem jocuri bune, dar întotdeauna apar greșeli individuale. Nu am reușit să eliminăm aceste erori nici în meciul cu Hunedoara. Lipsa de experiență își spune cuvântul. În plus, încă ne lipsește marcatorul, forța ofensivă“, a declarat antrenorul CSU II Craiova, Daniel Mogoșanu, care a început cu următorul unsprezece: L. Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Hreniuc, Luică – Armășelu, Iuga, Căle – Stancu, Petre, Manea. Pe parcurs i-a mai introdus pe Drăghici, Căpățână, Scarlat, Covrtanovic.
În urma acestui rezultat, CS Universitatea II Craiova ocupă locul 13 în clasament, cu trei puncte acumulate. În următoarea etapă, „satelitul“ CSU va juca pe terenul celor de la Național Sebiș.

Victorii pe linie la „elite“

Oficialii Centrului de copii și CS Universitatea Craiova au avut, în schimb, parte de bucurii la nivel de juniori, alb-albaștrii bifând șase victorii din tot atâtea partide susținute.
La Liga Elitelor Under 19, CS Universitatea Craiova a trecut de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0, unicul gol de pe stadionul „Depou“ fiind marcat de Paul Hodea. Antrenorul Victor Naicu a utilizat jucătorii: Tomșa – Medrea, Ivan, Ion, Andrei – Hodea, Buzan, Vlădoiu – Geanimu, Rodeanu, Cîrlig. Au mai jucat: Dică, Constantin, Stroe. Cu șapte puncte după cinci runde, CSU U19 se află la mijlocul clasamentului, iar în etapa viitoare va juca la Arad, împotriva echipei UTA Bătrâna Doamnă.
În Liga Elitelor Under 17, alb-albaștrii lui Mugurel Gușatu continuă să fie liderii seriei Vest, cu 13 puncte și golaveraj 16-1, după ce au zdrobit cu 4-0 Centrul Excelență Târgu Mureș. Diferența au făcut-o Bârzan, Gunie, Țoiu și Gârbiță. Pentru CS Universitatea au evoluat: Nedieanu – Borța, Băloi, Screciu, Marcov – Țoiu, Ștefan Pacionel – Gunie, Bârzan, Gîrbiță – Marcovic. Au intrat: Alex Gușatu, Călărașu, Popescu, Bonciog, Găbureanu.
Meciul următor va avea loc sâmbătă, tot la Arad, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Și copiilor le-a mers bine

O victorie importantă a fost obținută și la juniori B, elevii lui Marian Calafeteanu depășind pe LPS Viitorul Pitești cu 4-0, grație golurilor lui Nichifor (2), Zbona și Mihăilă. Pentru CS Universitatea Craiova au jucat: Bobonete – Șerban, Vadasis, Sima, Dobre – Gheorghescu, Stăiculescu, Nichifor – Mihăilă, Cristea, Zbona. Au mai jucat: Grigorașcu, Gheorghe, Pîrvuleasa.
Un succes frumos l-au înregistrat și juniorii C de la CS Universitatea (antrenor Nelu Petrișor), 2-1 cu Dinamyk 1 Craiova. Tot cu 2-1 s-au impus și cei de la D, pregătiți de Bogdan Vrăjitoarea, oponenți fiindu-le cei de la ProJunior Craiova, în timp ce juniorii E, antrenați tot de Vrăjitoarea, au trecut cu 15-0 de Constructorul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS