27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U nu știe încă dacă avansează în Cupa României

SCM-U nu știe încă dacă avansează în Cupa României

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a încheiat vineri la egalitate, scor 81-81 (24-29, 24-17, 16-17, 17-18), meciul din deplasare cu Steaua CSM Bucureşti, contând pentru returul primei faze a Cupei României.
Pentru SCM-U au evoluat: Ciotlăuş, Djurasovic (13), Bozovic (13), Burlacu (20), Djurkovic (2), Negoiţescu (7), Stănescu (6), Micic (13), Johnson (7).
Trebuie specificat că nu s-au disputat prelungiri deoarece este o competiţie eliminatorie şi se iau în calcul ambele manşe. În tur, bucureştenii se impuseseră cu scorul de 79-71. Cu scorul general de 160-152, Steaua CSM Bucureşti s-a calificat mai departe, iar SCM-U Craiova speră în calificarea în faza următoare. Deja se știu șapte din cele opt echipe care s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României: Energia Târgu Jiu, Steaua CSM București, U BT Cluj, BC Mureș, BCM-U Pitești, Dinamo București și CSM Oradea (din poziția de „lucky looser“).
Oradea, care în tur s-a impus la o diferență de 13 puncte, nu a disputat încă meciul retur cu Gaz Metan Mediaș, deoarece mai mulți jucători bihoreni s-au îmbolnăvit, partida fiind reprogramată pentru o dată care nu s-a stabilit încă. Astfel, pentru al optulea loc în „sferturi“ se vor lupta de la distanță Mediaș și Craiova. Dacă Gaz Metan se va impune la Oradea, va obține calificarea, iar SCM-U Craiova va accede în faza următoare dacă CSM Oradea va câștiga meciul cu Mediașul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS