0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Sport Craiova și Ploiești joacă acum pe puncte

Craiova și Ploiești joacă acum pe puncte

-

Handbalistele de la SCM Craiova și CSM Ploiești se întâlnesc sâmbătă, de la ora 14.00, în Sala Polivalentă din Bănie, într-un meci din cadrul etapei a șaptea din Liga Națională. Cele două echipe au mai disputat două partide în ultima lună, dar amicale, în cadrul Cupei Craiovei. Atunci, prahovencele au câștigat ambele jocuri, cu 31-24 și 27-26.
Și în campionat, CSM Ploiești a pornit foarte bine, ocupând locul trei, cu patru victorii, un egal și o înfrângere, în timp ce SCM Craiova se află pe locul nouă, cu două victorii, un egal și trei eșecuri.
La masculin, CS Universitatea Craiova (locul 5) va juca duminică în deplasare, cu CS Universitatea Cluj (locul 11), de la ora 18.00, într-o partidă contând pentru runda a patra din Divizia A, seria B.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.