14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Luță a preluat pe CSO Filiași

Ionel Luță a preluat pe CSO Filiași

DSC_0015 net

Președintele formației CSO Filiași, Florin Spânu, a declarat ieri seară, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“, de la Alege TV și Radio Sud, că s-a ajuns la un acord cu antrenorul craiovean Ionel Luță (foto), pentru a o prelua pe divizionara C. Acesta nu va conduce echipa în partida de sâmbătă, de la ora 17.00, din Banat, cu ASU Poli Timișoara, ci abia pe următoarea, de acasă, cu Millenium Giarmata.
„Am purtat mai multe discuții cu Ionel Luță și am bătut. Este un antrenor pe care îl cunoaștem foarte bine, este serios și își dorește, ca și noi, performanță. Nu va sta pe bancă la meciul cu Timișoara, ci după, cu Giarmata, ca să aibă timp să-i cunoască pe băieți. De asemenea, la echipă au revenit Nicu Popescu și Lupu“, a declarat Florin Spânu. „La Timișoara ne așteaptă un meci greu, jucăm sub presiunea pusă de cei 2.500 – 3.000 de suporteri ai lui ASU Poli care vin la fiecare meci și acum o să vedem și noi cât de puternice sunt caracterele jucătorilor noștri. Ne dorim să facem o partidă bună și să nu pierdem“, a completat conducătorul lui CSO Filiași.
„Vreau să facem o treabă bună și sunt convins că așa va fi, pentru că am urmărit lotul și pot spune că este potențial. În plus, există și stabilitate financiară la echipă, ceea ce înseamnă mult în fotbalul de astăzi. Suntem optimiști“, a comentat Ionel Luță, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS