16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi: Mă bazez pe forța grupului nostru

Fotbal – Săndoi: Mă bazez pe forța grupului nostru

Emil Săndoi și Cristi Bălgrădean respectă Pandurii Târgu Jiu, dar speră să câștige derbiul Olteniei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Cristi Bălgrădean respectă Pandurii Târgu Jiu, dar speră să câștige derbiul Olteniei (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul principal Emil Săndoi și căpitanul Cristi Bălgrădean au prefațat partida de mâine, de la ora 17.00, de pe stadionul „Extensiv”, cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 12-a a Ligii I.
„Este un joc important pentru noi. Întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroși. Și noi venim după trei victorii în campionat, care ne-au propulsat pe un loc mai bun în clasament. Avem nevoie de continuitate în această serie de rezultate pozitive. Ne confruntăm cu serioase probleme în privința accidentărilor. În afară de Madson, au apărut probleme medicale la Bawab și Kay. Doar Dumitraș a făcut antrenamentul complet în această dimineață. Chiar dacă aceste accidentări nu ne ocolesc am încredere că băieții pot juca la un nivel ridicat. Mă bucur că Popov și Zlatinski, cei doi jucători sosiți în această vară, s-au acomodat. Mă bazez pe forța grupului nostru. Nu va fi ușor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a învinge. Sperăm că vom obține a patra victorie, apoi va veni a cincea la rând. Am vrea să depășim seria din campionatul precedent, dar este un obiectiv greu de îndeplinit. Ar fi bine să nu pierdem până la întreruperea campionatului, iar în pauza din octombrie să recuperăm toți jucătorii care au probleme medicale. E important acum să scoatem cât mai mult de la fiecare meci. Suntem într-un moment bun, trebuie să-l speculăm”, a declarat Săndoi, explicând și eșecul din Cupă, de la Bacău: „Eliminarea din Cupă este nedreaptă, am avut 20 de ocazii clare. Poate eu sunt ghinionul la loviturile de la 11 metri. Oricum și la această partidă am avut probleme de efectiv, fiind nevoiți să trecem pe foaie trei juniori. Sunt jucători cu potențial, dar care nu au cum să joace de acum la prima echipă. Am avut de ales între Curelea și Bancu pentru postul de fundaș central. Am improvizat cu Bancu, care s-a descurcat bine și în această poziție”.

Bălgrădean: Vom cânta iarăși în vestiar!

La rândul său, căpitanul grupării din Bănie, portarul Cristi Bălgrădean, își dorește mult ca punctele să intre în contul CSU. „Să dea Dumnezeu să cântăm în vestiar și după meciul cu Pandurii, așa cum s-a întâmplat la finalul partidei de la Ploiești. Ne așteaptă un meci greu, pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. E foarte greu să repetăm performanța de anul trecut – 19 meciuri fără înfrângere, dar noi vom lua fiecare meci în parte și-l vom trata în așa fel încât să obținem maximum, iar acum cel mai important joc este cel cu Pandurii. Nu ne-a convenit eliminarea din Cupă, dar acum nu mai e nimic de făcut, trebuie să strângem rândurile și să obținem victoria mâine“, a spus Bălgrădean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS