13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Doar timpul ne rezolvă problemele“

„Doar timpul ne rezolvă problemele“

Daniel Mogoşanu are răbdare cu tinerii din lot ca să capete experienţă (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Daniel Mogoşanu are răbdare cu tinerii din lot ca să capete experienţă (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația a doua a CS Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, la Ișalnița, pe FC Hunedoara, confruntarea contând pentru etapa a 5-a din Liga a III-a, seria 4. Antrenorul principal al „satelitului“, Daniel Mogoșanu, a afirmat că elevii săi vor aborda confruntarea doar cu gândul victoriei și este convins că o vor obține dacă nu vor mai comite greșeli neforțate.
„Jucăm la victorie, ca de obicei, și o să o obținem dacă nu mai facem atâtea greșeli personale. Păcat de jocul bun pe care îl arătăm la fiecare partidă, pentru că reușim cu greu să dăm gol. Avem doar doi jucători cu experiență, în rest sunt numai copii și asta se vede în rezultate. În momentul ăsta cam asta este situația, pentru că dacă am avea un jucător sau doi de la prima echipă, pe Mazarache și încă unul, cred că ne impuneam în toate meciurile. Și la Pandurii II, în etapa trecută, am făcut un joc bun, dar am pierdut pe niște greșeli copilărești, am făcut unsprezece metri aiurea… Nu o să scăpăm de aceste erori banale prea curând, pentru că sunt copii și greșesc exact când te aștepți mai puțin. Ca angajament, nu am ce să le reproșez, dar ne-ar trebui mai multă forță pe atac. Nu avem ce să facem în continuare decât să muncim și să încercăm să eliminăm greșelile, să creștem și să obținem și rezultate pozitive, pentru că victoriile le dau încredere. Nu este o presiune pe copii pentru faptul că s-au obținut doar trei puncte până acum. Întotdeauna noi ne raportăm la ceea ce trebuie să facă și doar timpul va rezolva toate problemele noastre, iar antrenamentul și jocurile îi vor face să greșească din ce în ce mai puțin. Îi așteptăm să se maturizeze, nu avem ce face“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS.

„Va fi foarte greu să mai luăm vreun jucător de la echipa mare“

Tehnicianul de la CS Universitatea II Craiova s-a resemnat în privința primirii vreunui ajutor de la echipa mare, dar este convins că va face față cu brio competiției și cu juniorii pe care îi are la dispoziție.
„Avem destule probleme de lot pentru întâlnirea cu FC Hunedoara. Îl avem pe Jurj accidentat, Lăzărescu are ceva cu ligamentele după meciul cu Pandurii II și nu-l voi folosi, plus vechile absențe: Cojocaru – operat, Burlacu – în recuperare și Dinu – cu fractură. L-am recuperat în schimb pe Luică, acesta a avut nasul spart, dar acum e bine. Mă raportez numai la copii, pentru că de la echipa mare va fi foarte greu să mai luăm vreun jucător în condițiile actuale. Dacă ne-ar da unul-doi, cum au fost la meciurile trecute, ne putem duce în primele cinci locuri fără probleme. Dar nu-i avem și ne facem treaba așa cum putem. Când ai o medie de vârstă de 17-18 ani la Liga a III-a e cam greu să pretinzi că vrei pe podium. Mai mult, eu trebuie să dau din copii să joace și la juniori, și mulți susțin câte două meciuri pe săptămână, ceea ce nu-i ușor, pentru că nu putem să-i recuperăm atât de repede“, a explicat Daniel Mogoșanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS