19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Elitele“ de la CSU se pregătesc de noile provocări

„Elitele“ de la CSU se pregătesc de noile provocări

Formațiile de juniori sub 19 și 17 ani ale CS Universitatea Craiova au avut parte de meciuri dificile în etapa a 4-a din Liga Elitelor în compania echipelor similare ale ACS Poli Timișoara.
La Under 19, trupa lui Victor Naicu a remizat, 2-2 (goluri Hodea, Căpățână), cu gruparea bănățeană, dar în opinia antrenorului craiovean rezultatul este mincinos. „Este un egal nemeritat, pentru că am controlat meciul de la un capăt la altul, am ratat și un penalti prin Hodea. Am luat un gol de la 40 de metri și ne-au egalat dintr-un penalti inexistent, pentru un presupus henț în careu. Jocul a fost bun, dar am avut puțină neșansă“, a declarat Victor Naicu, care a folosit următorii jucători: Dică – Vlădoiu, Ion, Drăghici, Luică – Hodea, Armășelu, Iuga, Geanimu – Petre, Buzărnescu. Au mai intrat: Manea, Căpățână, Constantin, Andrei, Medrea.
Pentru alb-albaștrii de la Under 19 vine un meci contra Gaz Metan Mediaș, programat duminică, de la ora 14.00, tot pe stadionul „Depou“. „Urmează alt meci important, cu Gaz Metan Mediaș, și obiectivul este cucerirea celor trei puncte. Era foarte bine dacă luam șase puncte din aceste două jocuri de acasă, dar trebuie să obținem măcar patru ca să avem liniște în privința clasamentului. Din păcate, acum nu o să beneficiez de jucătorii de la echipa a doua, pentru că joacă și ei sâmbătă și o să fie mai greu. Cei care intră trebuie să dea tot ce pot“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
După patru runde, CS Universitatea U19 a contabilizat 4 puncte (golaveraj 5-9) și ocupă locul opt în clasament.

Trupa lui Gușatu, lideră la Under 17

Și la Under 17 s-a jucat tot contra formației ACS Poli Timișoara, iar juniorii de la CS Universitatea au înregistrat un succes clar, cu 4-0, și foarte important, cele trei puncte propulsându-i pe prima poziție, cu zece puncte și un golaveraj de invidiat, 12-1. Golurile oltenilor au fost marcate de Băloi, Marcovic, Cârlig și Călărașu.
Antrenorul alb-albaștrilor, Mugurel Gușatu, a utilizat următorul unsprezece: Vlad – Borța, Băloi, Gunie, Marcov – Țoiu, Pacionel – Buzan, Bârzan, Cârlig – Marcovic. Pe parcurs i-a mai introdus pe Nedeianu, Călărașu, Alex Gușatu, Găbureanu, Bonciog.
„În acest meci remarc întreaga echipă, nu doar anumiți jucători. Am făcut o partidă bună, am controlat jocul și
ne-am creat multe ocazii, din care am fructificat patru. Sper să continuăm această linie pozitivă. Ne așteaptă un meci greu duminică, acasă, cu Centrul de Excelență din Târgu Mureș, dar intrăm pe teren, ca de fiecare dacă, cu gândul la victorie“, a declarat tehnicianul Mugurel Gușatu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS