10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRundă neagră pentru doljenii din C

Rundă neagră pentru doljenii din C

Vlad Georgescu (la minge) şi colegii săi de la Filiaşi nu au reuşit mare lucru în partida cu Cisnădie
Vlad Georgescu (la minge) şi colegii săi de la Filiaşi nu au reuşit mare lucru în partida cu Cisnădie

Etapa a 4-a din Liga a III-a a fost nefastă pentru echipele doljene, care nu au reușit să contabilizeze nici măcar un punct.
În seria a 3-a, CS Podari a fost depășită clar, cu 3-1, în deplasare, de AFC Afumați. Golurile învingătorilor au fost marcate de Vlada (‘18, ‘51, ‘90+3), replica oltenilor venind prin Ionuț Badea (‘23).
Antrenorul Dragoș Bon a utilizat următorul unsprezece: Mecea – Marcu, Chircan, Dreșcă, Ciocionă – Dragomir, Marinoiu – Badea, I. Șerban, Raicea – G. Neacșu. Au mai intrat: Nedelcovici – D. Stancu, I. Sârmon și Cimpoeru.
În urma acestui insucces, CS Podari a trecut de pe locul șase pe șapte, iar în etapa viitoare va juca tot în deplasare, la Inter Olt Slatina.

„Satelitul“ CSU a capotat la Rovinari

În seria a 4-a, echipa a doua a CS Universitatea Craiova a cedat cu 2-0, la Rovinari, în fața „satelitului“ clubului Pandurii Târgu Jiu, pentru care a înscris Dănăricu (‘50, ‘87-penalti). Gorjenii s-au revanșat astfel față de CSU II, care se impusese la Ișalnița, în Cupa României, cu scorul de 2-1.
Pandurii II: Lazar – Pleașcă, Celea, Negrescu, Trocan – Erdei, A. Dan, R. Dumitru, Dodoi – Pîrcălabu, Mărgărit. Au mai intrat: Dănăricu, Bîrlan, Hemidi, Pîrvulescu. Antrenor: Claudiu Mocioi.
CSU II: Popescu – Lăzărescu, Ciocoteală, Hreniuc, Luică – Armășelu, Gîrbiță, Manea, Iuga – Petre, Jurj. Au mai jucat: Scarlat, Ghincea, Drăghici, Căle. Antrenor: Daniel Mogoșanu.
În etapa viitoare, CS Universitatea II va întâlni pe FC Hunedoara, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 17.00, la Ișalnița, în timp ce Pandurii II va juca vineri la Becicherecul Mic.

Ionel Luță, aproape de CSO Filiași

De o înfrângere a avut parte și CSO Filiași. Fără antrenorul Viorel Cojocaru – suspendat și lipsită de aportul celor șase jucători dați afară, Bălașa, Nicu Popescu, Fotescu, Mainerici, Tudorache și Simcea, gruparea doljeană a aliniat un unsprezece cu multe improvizații și cu jucători lipsiți de experiență. Asta a făcut ca tabela să arate la sfârșit 1-0 pentru Măgura Cisnădie, unicul gol al partidei de pe stadionul „Chimia“ fiind marcat de Adrian Radu (’49).
Pentru CSO Filiași au jucat: Lascu – Fruntelată (’64, Mocârcioiu), Dicu, Pais, Neacșu – Duriță (’36, Moraru), Georgescu (’83, Sandu), Ștoiu (’50, Petcu), Obeanu – Pârvuică, Bălă.
La acest joc a asistat și tehnicianul craiovean Ionel Luță, acesta fiind foarte aproape de a prelua echipa filieșeană.
„Noi ni-l dorim pe Ionel Luță, un antrenor bun, experimentat, dar o să vedem ce va fi. O să discutăm cu el, mâine (astăzi – n.r.) vom avea și o ședință și probabil că se vor clarifica lucrurile în acest sens“, a declarat președintele Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS