14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRezilieri şi suspendări la CSO Filiaşi

Rezilieri şi suspendări la CSO Filiaşi

Antrenorul Viorel Cojocaru şi jucătorii veniţi de la Turceni au fost daţi la o parte de conducerea celor de la CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Antrenorul Viorel Cojocaru şi jucătorii veniţi de la Turceni au fost daţi la o parte de conducerea celor de la CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Oficialii şi jucătorii de la CSO Filiaşi afirmau mereu că simbioza între vechea gardă şi jucătorii nou-veniţi de la fosta echipă a Turceniului formează un grup unit și odată cu trecerea etapelor, fotbaliștii vor etala un joc bun spre foarte bun. Evoluţiile oscilante şi înfrângerea suferită vineri la Becicherecul Mic cu 3-1 au făcut ca apele să se tulbure şi să apară discuţii aprinse la şedinţa de luni seară, trecându-se la rezilieri şi la suspendări. „S-a renunţat la grupul de jucători pe care l-am adus de la Turceni, în speţă la Bălaşa, Mainerici, Fotescu, Tudorache, Simcea şi Nicu Popescu. Motivul pentru care s-a luat această decizie este că nu s-a putut forma o echipă unită din două grupuri, cel vechi şi cel de la Turceni. Au apărut suspiciuni şi discuţii cum că unii sunt trataţi aşa, ceilalţi nu ştiu cum, şi până la urmă s-a ajuns la o reziliere de comun acord a contractelor celor şase jucători. La rândul său, antrenorul Viorel Cojocaru va rămâne la dispoziţia clubului până în iarnă şi, deocamdată, până la numirea altui tehnician mă voi ocupa eu şi cu Fruntelată de pregătirea echipei“, a explicat preşedintele CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Miza pe tineri

Conducătorul divizionarei C a afirmat că se va completa lotul cu jucători liberi de contract în perioada următoare şi că se va da credit tinerilor.
„Vom încerca să vedem ce jucători buni şi liberi de contract mai putem găsi în zilele următoare, dar în principiu se va merge pe mâna tinerilor pe care îi avem şi în care eu am mare încredere. E bine că s-a întâmplat acum, după cele trei etape, pentru că boala lungă e moarte sigură. Îmi pare nespus de rău, pentru că aveam foarte mare încredere în ei. Chiar am mai purtat discuţii cu Fotescu şi Bălaşa să rămână, dar nu au vrut. Au zis că ei sunt un grup unit, fapt de care mi-am dat şi eu seama acum. Suntem foarte optimişti că jucătorii care îi avem vor aduce punctele de care avem nevoie“, a subliniat Florin Spânu. În etapa viitoare, CSO Filiaşi va evolua contra formaţiei Măgura Cisnădie, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de lângă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS