11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupu aşteaptă o victorie ca dar de nuntă de la colegi

Lupu aşteaptă o victorie ca dar de nuntă de la colegi

Aurel Lupu nu va îmbrăca în acest sfârşit de săptămână echipamentul de fotbal, ci costumul de ginere (foto: Alexandru Vîrtosu)
Aurel Lupu nu va îmbrăca în acest sfârşit de săptămână echipamentul de fotbal, ci costumul de ginere (foto: Alexandru Vîrtosu)

CSO Filiaşi întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „CFR“ din Timişoara, pe Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, într-o partidă contând pentru runda a treia din Liga a III-a, seria 4. După victoria categorică obţinută în faţa celor de la CS Universitatea II Craiova, elevii lui Viorel Cojocaru ţintesc al doilea rezultat pozitiv. Victoria ar urma să fie dedicată căpitanului Aurel Lupu, care nu face deplasarea în Banat dintr-un motiv cât se poate de întemeiat: se însoară mâine.
„Nu particip la acest meci, pentru că sâmbătă mă însor, am nunta. Aştept ca băieţii să-mi dedice victoria şi îi aştept cu primele de joc. Le-am urat multă baftă şi sunt convins că vom face un meci foarte bun cu Becicherecul. După victoria cu CSU II avem multă încredere şi sunt convins că vom lega al doilea succes. Am înţeles că Becicherecul nu mai are echipa de anul trecut. Avea fotbalişti buni, cu experienţă. Noi trebuie să fim atenţi, să speculăm greşelile lor şi să luăm toate cele trei puncte. A doua zi îi aştept pe băieţi la nuntă, să joace bine şi la sârbe, și la hore“, a declarat Aurel Lupu, pentru GdS.

„Avem soluţii în defensivă“

Preşedintele CSO Filiaşi, Florin Spânu, nu este prea încântat că nu-l poate utiliza pe Lupu şi nici pe Alin Bălă, dar nu se impacientează, considerând că Viorel Cojocaru are soluţii pentru a obţine toate cele trei puncte cu Becicherecul Mic. „Nu concepem decât victoria cu Becicherecul Mic. Avem probleme de lot: nu-l putem folosi pe Lupu, căpitanul echipei, care sâmbătă este în marcaj strâns, se însoară, şi vrem să-i dedicăm victoria. Avem soluţii în defensivă. O să joace, probabil, Tudorache fundaş central şi Mainerici apărător drepta. Rămâne să ne hotărâm cine va juca în partea stângă. Nu-l putem utiliza nici pe Cartuş (atacantul Alin Bălă – n.r.), care nu poate să facă deplasarea, pentru că e de serviciu, e pompier. Sunt două absenţe notabile, dar avem încredere că putem să facem un joc bun şi să venim cu maximum de puncte. Am foarte multă încredere în jucătorii mei şi, exact cum spuneam la începutul sezonului, de la o etapă la alta echipa se încheagă şi va merge bine“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.
Conducătorul lui CSO Filiaşi a anunţat că s-au reziliat contractele a doi fotbalişti: „Perioada de transferuri s-a încheiat şi lotul s-a definitivat. Am renunţat în această săptămână la Fabian Cruşoveanu şi la Ion Creţu, pentru că lotul era numeros şi am zis să mergem mai mult pe mâna tinerilor. Îmi pare nespus de rău. Sunt doi jucători buni, ne-au ajutat foarte mult în campionatul trecut, în meciul de baraj, în special Cruşoveanu, dar ăsta este fotbalul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS