10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova a pierdut amicalul cu FC Voluntari

Fotbal – CSU Craiova a pierdut amicalul cu FC Voluntari

CS Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, partida amicală disputată astăzi, la Buftea, cu FC Voluntari. Golul oltenilor a fost marcat de Băluță, cu un voleu de la 14 metri.

Antrenorii grupării alb-albastre, Sorin Cârțu și Emil Săndoi, au început meciul cu următorul unsprezece: Bălgrădean – Achim, Dumitraș, Popov, Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Madson, Bancu – Ferfelea, Curelea. În repriza a doua au mai intrat: Straton, Briceag, Hergheligiu, Jurj, Dinu și Manea.

„A fost un test cât se poate de bun și de util pentru noi. Am dominat partida, am contolat jocul, dar pe fondul lipsei de prospețime datorată cantonamentului montan, am suferit la finalizare. Nu ne-a interesat rezultatul, ci dezvoltarea relațiilor de joc”, a declarat Emil Săndoi, vorbind și despre perioada petrecută la Poiana Brașov: „Sunt mulțumit de ceea ce s-a petrecut săptămâna asta. Băieții aveau nevoie de acest mini-cantonament. Au fost antrenamente intense, mai dure, dar era normal să fie așa. Mă bucur că am reușit să recuperăm toți jucătorii care au avut probleme medicale și să-i aducem la parametrii buni. Din păcate, Acka a suferit o leziune fibrilară și rămâne de văzut în cât timp se va recupera“.

Staff-ul și jucătorii de la CS Universitatea Craiova vor reveni astăzi în Bănie, urmând să continue antrenamentele în vederea jocului din Cupa Ligii cu Viitorul Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS