10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii asudă din greu în Poiană

Alb-albaştrii asudă din greu în Poiană

Emil Săndoi (în centru) est6e mulţumit de modul cum decurg lucrurile în minicantonamentul de la Poiana Braşov (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi (în centru) este mulţumit de modul cum decurg lucrurile în minicantonamentul de la Poiana Braşov (foto: Alexandru Vîrtosu)

Aflaţi în cantonament la Poiana Braşov, jucătorii de la CS Universitatea Craiova încearcă să-şi reîmprospăteze forţele fizice şi să-şi regleze jocul, astfel încât să facă faţă cu brio atât cu FC Viitorul, în  Cupa Ligii, cât şi apoi cu CSMS Iaşi, în Liga I.

„Dimineaţa facem fizic, iar după amiaza cu mingea. A fost cald şi aici, dar nu ca în Craiova şi ne-am putut defăşura antrenamentele cum trebuie. Băieţii sunt mai liniştiţi, sunt concentraţi pe ceea ce facem, pentru că îşi doresc foarte mult să revină în forţă”, a declarat antrenorul principal, Emil Săndoi, pentru GdS.

Cantonamentul montan va fi finalizat cu un joc amical împotriva grupării FC Voluntari, ultima „victimă” a alb-albaştrilor din campionat. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.00, locaţia urmând a fi stabilită de gazdele acestui joc test, fie pe stadionul „Dinamo“, fie la CNT Buftea.

„O să vedem cum facem cu copii, probabil că or să mai joace puţin la echipa a doua şi după or să revină pe parcurs sub comanda noastră, pentru că şi noi rămânen destul de puţini. Îl avem pe Acka accidentat şi suntem 20 cu portari cu tot. Îi vom trimite înapoi la echipa satelit pentru meciul de vineri, cu CSO Filiaşi, pe cei patru tineri, Manea, Ciocoteală, Dinu şi Jurj şi poate şi pe Briceag şi Mazarache. Ca idee, nu stăm prea bine ca număr şi în amicalul cu Voluntari îi vom folosi pe cei care au evoluat mai puţin”, a explicat Emil Săndoi.

După acest meci amical cu FC Voluntari, jucătorii CS Universitatea Craiova vor reveni în Bănie şi vor pune la punct partida cu FC Viitorul, din optimile Cupei Ligii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS