5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii s-au jucat cu focul

Podărenii s-au jucat cu focul

Dragoş Bon şi-a îmbărbătat elevii la pauză şi lucrurile s-au schimbat în bine în repriza a doua (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dragoş Bon şi-a îmbărbătat elevii la pauză şi lucrurile s-au schimbat în bine în repriza a doua (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Podari a avut un debut fericit în noua ediţie de campionat de la Liga a III-a, seria 3, învingând sâmbătă, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, pe Sporting Roşiori. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 41 prin Bâră, dar doljenii au revenit de la cabine decişi să întoarcă soarta jocului, lucru care s-a şi întâmplat. Trupa lui Dragoş Bon a restabilit egalitatea prin Dorin Preda (’55), cu un şut la vinclu, iar Alexandru Mirescu a marcat în minutul 87, după o pasă excelentă a lui Alexandru Raicea.
CS Podari: Mecea – Nuţă, Dina, Rioşanu, Ciocioană – Săceanu (’62, D. Stancu), Şerban (’80, Mirescu) – Raicea, Badea, Preda – Cimpoieru (’88, I. Sârmon).
Sporting Roşiori: Munteanu – Firoiu, Moşteanu, Floricel, Dicu – Georgescu (’57, Iorga), Vâlcică, Ciubuc (’82, Aldea), Lăţea (’80, Bocănete) – Bâră (’65, Rada), Turcin.

Bon: Băieţii au dat dovadă de caracter

Antrenorul echipei CS Podari, Dragoş Bon, s-a arătat bucuros de victoria obţinută, dar, mai ales, de modul în care s-au mobilizat elevii săi în repriza secundă, când erau conduşi pe tabela de marcaj.
„A fost un meci dificil. Am întâlnit o echipă care anul trecut a fost o forţă a seriei, nu a pierdut nici un punct pe teren propriu şi sunt foarte bucuros că am reuşit să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Echipa mea a dat dovadă de caracter, de forţă fizică, dar, mai ales, psihică, pentru că nu e simplu să revii de la 0-1 şi să te impui cu 2-1. Sunt multe aspecte pozitive pe care mi le-au arătat băieţii, au dat dovadă că sunt un grup unit şi asta îmi dă speranţe pentru viitor. Într-adevăr, m-au ajutat mult jucătorii cu experienţă, Preda şi Mirescu. Sunt jucători de calitate şi îi felicit pentru reuşitele lor. La Mirescu a fost şi inspiraţia mea, pentru că l-am aruncat în luptă cu doar câteva minute înainte să marcheze. Inspiraţia este foarte importantă în cariera de antrenor“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS