22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiaşi are obiectiv clasarea în primele cinci echipe

CSO Filiaşi are obiectiv clasarea în primele cinci echipe

Filieşenii vor să facă un sezon memorabil (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii vor să facă un sezon memorabil (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia CSO Filiaşi este decisă să facă un sezon şi mai bun decât cel trecut, când a încheiat pe locul şapte. În noua ediţie de campionat a Ligii a III-a, seria 4, doljenii sunt decişi să încheie în primele cinci formaţii, bazându-se pe valoarea jucătorilor care au fost cooptaţi la echipă în această vară, fapt punctat de preşedintele clubului, Florin Spânu.
„Obiectivul echipei este clasarea în primele cinci, pentru că s-au adus foarte mulţi jucători de valoare. La discuţiile purtate la ultima şedinţă cu staff-ul tehnic şi cu jucătorii, toată lumea a afirmat că obiectivul este bun şi realizabil. Începem campionatul în deplasare, întâlnim pe Cetate Deva, ne aşteptăm la un meci greu şi recunosc că nu avem informaţii clare despre echipa adversă, pentru că este nou-promovată. Din diferite surse am înţeles că au achiziţionat şi ei vreo şase jucători cu experienţă, dar noi ne-am propus să obţinem un rezultat pozitiv“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.
Antrenorul Viorel Cojocaru are la dispoziţie următorul lot de jucători: portari: Alin Nica, Victor Lascu; fundaşi: Aurel Lupu, Nicuşor Neacşu, Ionel Tudorache, Ilie Bălaşa, Cosmin Fruntelată, Ionuţ Mocârcioiu; mijocaşi: Laurenţiu Pais, Nicu Popescu, Dragoş Ştoiu, Fabian Cruşoveanu, Ion Creţu, Marius Duriţă, Ionuţ Mainerici, Florin Petcu, Ionuţ Obeanu, Radu Moraru, Valentin Dicu; atacanţi: Alexandru Fotescu, Alin Pârvuică, Alin Bălă, Adrian Simcea, Alexandru Burduşel.
Meciul de debut al CSO Filiaşi, cu Cetate Deva, din deplasare, va avea loc astăzi, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS