24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism: Claudia Ştef ia startul la al şaptelea Campionat Mondial din carieră

Atletism: Claudia Ştef ia startul la al şaptelea Campionat Mondial din carieră

Pentru Claudia Ştef, Campionatul Mondial va fi un test util în perspectiva Jocurilor Olimpice
Pentru Claudia Ştef, Campionatul Mondial va fi un test util în perspectiva Jocurilor Olimpice

Cunoscuta mărşăluitoare Claudia Ştef, de la CSM Craiova, va concura în această noapte (ora României 3.30) la Campionatul Mondial de atletism din Beijing.

Este al şaptelea Mondial la care participă titrata sportivă din Bănie, care a obţinut deja calificarea la Jocurile Olimpice din 2016. “Ca obiectiv personal, îmi doresc să îmi îmbunătățesc timpul față de Cupa Europei. Nu am așteptări mari, a fost o perioadă scurtă din momentul în care m-am hotărât să mă reapuc de marea performanță și acest Campionat Mondial. Nu pot să am așteptări de clasament, locurile 1-8. Scopul meu va fi să înregistrez un progres în privința timpului. Iar dacă reușesc să fac o cursă bună, voi fi mulțumiță”, a declarat Claudia Ștef.

Deși se află la al șaptea Campionat Mondial, mărșăluitoarea craioveană tot mai are emoţii:  „Sunt în continuare emoții, mai ales că revin după trei ani în competițiile mari, dar am mai multă experiență. Va fi o repetiție foarte bună pentru Rio, tocmai de asta mi-am dorit să particip la acest campionat mondial. Aici vezi performanțele altfel, mă va ajuta să îmi stabilesc cerințe și așteptările pentru Rio, să vizez la Jocurile Olimpice prima parte a clasamentului”, a mai spus sportiva de la CSM Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS