9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – România U17 a remizat cu Scoţia U17

Fotbal – România U17 a remizat cu Scoţia U17

An Vlad

Naţionala sub 17 ani a României a remizat ieri seară, la Buftea, cu echipa similară a Scoţiei, într-un joc de verificare în care portarul CS Universitatea Craiova, Andrei Vlad, a fost integralist, iar Hery Kim a intrat pe parcurs, informează frf.ro. Scorul a fost deschis de oaspeţi, care au transformat un penalti prin Watson, iar tricolorii au restabilit egalitatea la doar cinci minute, Moldoveanu înscriind cu o „foarfecă” din interiorul careului advers.

Cele două naţionale de juniori se vor mai întâlni încă o dată în această săptămână. Duelul va avea loc mâine, de la ora 11.00, tot la Buftea.
România: D. Vlad – Gîrjoabă (’41, Haruț), Pădureţ, Dima, Podină (’74, Neciu) – Boboc (’55, Măţan), Wieland (’30, Chifu; ’74, Dinu Ivănescu) – Ganea (’55, L. Gheorghe), Vl. Dragomir, Micovschi (’68, Kim) – R. Moldoveanu (’61, Sîntean). Antrenor: Adrian Boingiu.
Scoţia: McAdams – Bowers, Meredith, Baur, Gallacher – Barjonas, Bell (’75, McAllister) – Watson, Burt, Middleton – Morrison (’61, Aitchison). Antrenor: Scot Gemmill.

 

Urmează „Syrenka Cup”
După cele două jocuri, reprezentativa tricoloră va rămâne în cantonament până la finalul lunii când va pleca în Polonia pentru a participa la a 30-a ediţie a „Syrenka Cup”. Acolo, pe 1 septembrie, de la ora 12.00, va întâlni Norvegia în primul meci. Pe 3 septembrie va întâlni Suedia sau Luxemburg, iar pe 5 septembrie un alt adversar, în funcţie de deznodământul grupei noastre şi al celeilalte din care fac parte Polonia, Georgia, Cipru şi Belgia.
Reprezentativa Under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan. „Tricolorii” fac parte dintr-o grupă cu Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia şi Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS