29.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, chemați să joace volei pentru o școală din Republica Moldova

Craiovenii, chemați să joace volei pentru o școală din Republica Moldova

Pe acest teren se vor juca meciurile (foto: Lucian Anghel)
Pe acest teren se vor juca meciurile (foto: Lucian Anghel)

Ediția a treia a turneului de volei pe nisip, care va avea loc pe terenul amenajat în parcarea Sălii Polivalente din Craiova, se va desfășura săptămâna viitoare, mai exact pe 29 și 30 august. La fel ca în anii anteriori, pe lângă divertisment, competiția deschisă publicului larg are și o latură caritabilă. Organizatorii au anunțat ieri care este cauza pentru care strâng fonduri în acest an. Este vorba despre achiziționarea unei centrale termice și a unor calorifere pentru o școală cu predare în limba română din Republica Moldova, mai exact Liceul „Mihai Eminescu“ din orașul Comrat, regiunea Găgăuzia.
„Ni s-a cerut ajutor să contribuim la strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei centrale, deoarece a lor este foarte veche și nu mai funcționează cum trebuie. Suma necesară este de 14.000 de euro, dar deja s-au strâns o parte din bani, ar mai fi nevoie de puțin peste 10.000 de euro. Le vom da banii pe 31 august, când sărbătorim Ziua Limbii Române“, a explicat Ionuț Pârvulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.
Craiovenii care vor să joace volei trebuie să-și facă echipă și să se înscrie până pe 27 august. Suma minimă donată de fiecare echipă va fi de 100 de lei.
„Așteptăm cât mai multe echipe. Invităm instituțiile publice și private să se înscrie. Trebuie să vină la Sala Polivalentă pentru asta. Înainte de competiția propriu-zisă, cine vrea, poate să se antreneze. Vin la intrarea în Polivalentă, lasă un act de identitate, iar noi le vom da mingi. Sper să iasă o competiție mai frumoasă ca în anii trecuți“, a completat Cristi Mitricof, directorul Sălii Polivalente.

Ionuț Pârvulescu (stânga) și Cristi Mitricof au oferit detalii despre competiție (foto: Lucian Anghel)
Ionuț Pârvulescu (stânga) și Cristi Mitricof au oferit detalii despre competiție (foto: Lucian Anghel)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS