21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, neputincioşi la Chiajna

Pandurii, neputincioşi la Chiajna

Pandurii (în roșu) au pierdut multe dueluri cu jucătorii Chiajnei
Pandurii (în roșu) au pierdut multe dueluri cu jucătorii Chiajnei

Pandurii Târgu Jiu a pierdut ieri seară, scor 0-3, în deplasare, în faţa Concordiei Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Liga I. Golurile ilfovenilor au fost marcate de Constantinescu (’69), Purece (’76) şi Pena (’90+1).

Chiajna: Matache – Vagner (’73, Bărboianu), Sârghi, Tincu, Bucurică – Madeira (’85, Ion) – Purece, Cristescu, Giurgiu, Constantinescu – Ţâră (’61, Pena). Antrenor: Marius Baciu.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Şandru, Herculano, Grecu – Droppa (’72, Nistor), Mrzljak – Ciucur, Răduţ, Nicoară (’60, Hora) – Roman (’65, Wellington). Antrenor: Edi Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Bucurică ’15, Sârghi ’34, Vagner ’35, Cristescu ’40 / Nistor ’88, Unguruşan ’90+3.

Au arbitrat: Andrei Florin Chivulete – Bogdan Velicu, Andrei Constantinescu; Horia Gabriel Mladinovici.

Observatori: Irina Mârţ, Constantin Stătescu.

În partida următoare, Pandurii Târgu Jiu va evolua la Severin în compania celor de la CFR Cluj, confruntarea fiind programată luni, de la ora 21.00.

 

Edi Iordănescu: Suntem o echipă mică încă

 

Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, s-a arătat dezamăgit de greşelile copilăreşti făcute de elevii săi, taxate cu gol de adversari.

„Chiajna a crezut până la final, însă noi suntem nişte naivi. Prin ce facem demonstrăm că suntem o echipă mică încă şi o să vedem dacă avem tăria şi o să putem să ne organizăm ca să arătăm altfel. Mă deranjează că am căzut şi din punct de vedere mental, dar, sigur, şi schimbările au fost pentru un fotbal mai ofensiv, pentru că trebuia să intrăm în joc şi am riscat, însă e clar că momentul cheie a fost eroarea de la primul gol. Evit mereu să-mi critic public jucătorii şi nu o să o fac nici acum. Acel gol a venit în ciuda faptului că la 0-0 noi am avut o ocazie de singur cu portarul şi am ratat. Ne pare rău, pentru că legasem o serie de jocuri bune şi aveam posibilitatea să urcăm pe primul loc cu o victorie, dar am dat cu piciorul la toate aceste lucruri. Nu diger uşor să pierdem cu 3-0 şi cred că scorul nu reflectă realitatea, pentru că am avut momentele noastre bune şi ocazii. Faptul că luăm gol cu naivitate spune multe despre nivelul la care suntem în acest moment. Poate eu sunt prea ambiţios şi îmi doresc prea mult şi încerc să impun un ţel care este poate peste măsura noastră. Poate trebuie să facem nişte paşi mai mici, mai atenţi şi încet-încet să creştem în nivel”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

 

Wellington: Sper să ne revenim cât mai repede

 

Atacantul brazilian Wellington crede că Pandurii Târgu Jiu nu merita să piardă la un asemenea scor şi speră ca echipa să se regăsească şi să câştige cu CFR Cluj.

„Au fost fluierături când am intrat pe teren, dar asta e, am fost jucător aici, la Chiajna, şi e normal ca suporterii să nu mă primească foarte bine ca adversar. Am intrat pe teren şi am încercat să-mi fac treaba. Din păcate am suferit prima înfrângere din deplasare, nu avem ce să facem. Sper să ne revenim cât mai repede şi să câştigăm meciul următor cu CFR Cluj. Scorul este prea dur. Au fost nişte greşeli individuale, şi eu am greşit la ocazia pe care am avut-o cu capul, dar trebuie să strângem rândurile şi să muncim ca să câştigăm meciul următor”, a afirmat Wellington.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS