22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSO Filiaşi a bătut a treia oară pe Viitorul Cârcea

Fotbal – CSO Filiaşi a bătut a treia oară pe Viitorul Cârcea

Florin Spânu este mulţumit de modul cum joacă formaţia CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)
Florin Spânu este mulţumit de modul cum joacă formaţia CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiaşi s-a impus în această seară, pe stadionul „Chimia”, de la Işalniţa, cu 3-1 în faţa formaţiei judeţene Viitorul Cârcea. Golurile trupei antrenate de Viorel Cojocaru au fost marcate de Ştoiu (2) şi Mainerici.

CSO Filiaşi a început cu următoarea formulă: Nica – Tudorache, Bălaşa, Lupu, Neacşu – Petcu, Duriţă, N. Popescu, Mainerici – Ştoiu, Fotescu. Pe parcurs au mai intrat: Lascu – Fruntelată, Pitulice, Lupu, Burduşel, Moraru, Obeanu, Poenaru, Cruşoveanu, Simcea, Pârvuică, Bălă.

„Primul unsprezece a început să prindă contur, dar nu este exclus să mai apară ceva schimbări. Se vede că băieţii au lucrat foarte bine în cantonament. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor, de efortul fizic depus, de posesia pe care au avut-o, dar grav este că ratăm foarte mult. Ajungem cu foarte mare uşurinţă la poarta adversă, dar nu fructificăm ocaziile avute”, a declarat preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Acesta este al treilea joc de verificare susţinut de cele două formaţii, primele două fiind câştigate tot de filieşeni, ambele cu 2-0.

Următorul amical pe care îl va susţine CSO Filiaşi va avea loc pe 18 august, la Slatina, oponentă fiind FC Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS