6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Mogo n-a greşit nici cu Motru

Trupa lui Mogo n-a greşit nici cu Motru

Portarul Tomşa a salvat-o pe CSU II în prima repriză de la primirea a două goluri (foto: Alexandru Vîrtosu)
Portarul Tomşa a salvat-o pe CSU II în prima repriză de la primirea a două goluri (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova s-a calificat în turul patru al Cupei României, după ce s-a impus ieri seară, scor 4-1, la Işalniţa, în faţa formaţiei Minerul Motru. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Jurj (’10), Mazarache (’50 – penalti, ’62) şi Căle (’54 – penalti), iar pentru oaspeţi a punctat Nicoloff (’79 – penalti).

CSU II Craiova: Tomşa – Ghincea, Drăghici, Ciocoteală, Briceag – Marcu (’46, Căle), Georgescu (’64, Armăşelu), Gârbiţă (’51, Dinu), Scarlat (’72, Petre) – Jurj, Mazarache. Antrenor: Daniel Mogoşanu.
Minerul Motru: Bănică – Fotescu, Inclăzan, Nueleanu (’60, Bertea), Schintee – Nicoloff, Cruceru, Hanu, Pruteanu – Ghighilicea (’68, Gavrilescu), Cerbu. Antrenor: Ion Alecu.
Cartonaşe galbene: Scarlat ’70 / Schintee ’41, Bănică ’53, Cruceru ’62.
Au arbitrat: Silviu Ilie Gulei – Ionel Caius Drulă, Andrei Căluşeru.

 

Mogoşanu, mulţumit doar de repriza a doua

 

Antrenorul principal al CS Universitatea II Craiova, Daniel Mogoşanu, s-a arătat nemulţumit de faptul că elevii săi nu au respectat sarcinile pe toată durata primei reprize, dar s-a bucurat că în partea secundă s-au revanşat.

„Au fost două reprize distincte. În prima am fost masaţi în jumătatea noastră în multe momente, dar am avut o discuţie cu ei la pauză legat de organizarea tactică şi de felul cum declanşăm pressingul şi lucrurile s-au schimbat total în repriza a doua. Mai discutasem cu ei toate aceste lucruri înainte, dar nu le-au respectat. În partea secundă adversarul nu a putut să vină peste noi decât cu mingi lungi, am avut posesie bună şi am reuşit să marcăm. Repriza a doua a fost foarte bună, aşa cum îmi doresc mereu. Eu o să încerc să-i pregătesc să fie la meciuri cum trebuie, să respecte sarcinile pe care le trasez, să fie agresivi, să aibă posesie şi acţiuni multe de portă. Ei trebuie să crească, să prindă încredere şi unii dintre ei să fie la un moment dat capabili să joace la prima echipă, în Liga I”, a declarat Daniel Mogoşanu.

 

Jucătorii vor adversari puternici

 

La rândul lor, jucătorii „satelitului” speră să întâlnească o echipă importantă în continuare şi să atingă şaisprezecimile Cupei României.

„Sperăm să eliminăm cât mai multe echipe şi să întâlnim adversari cât mai valoroşi. Am vrea să jucăm şi cu o echipă din Liga I dacă se poate. Sigur că ne gândim la accederea în şaisprezecimile Cupei României, este o competiţie în care se poate întâmpla orice. Mă antrenez zi de zi la capacitate maximă şi când vor decide cei de la echipa mare să apeleze la mine o să fiu pregătit să debutez”, a declarat atacantul Sergiu Jurj.

„Am început foarte bine meciul, după care a intervenit o oarecare oboseală, pentru că vă daţi seama la căldura asta cum se joacă, dar încet-încet am revenit. Repriza a doua am început-o în forţă, am avut încredere în noi, ne-am mobilizat şi am mai înscris trei goluri. Nea Sorin Cârţu a intrat din nou la vestiar, este unul dintre cei mai buni antrenori în România şi ne mobilizează de fiecare dată. Niciodată nu o să semene un meci din Cupa României cu unul din campionat. Suntem la început, multe formaţii de Liga a III-a cu care am jucat nu au avut o pregătire, pe când noi am început de mult şi la echipa a doua şi noi care am venit de la prima echipă. Avem copii talentaţi şi curând cred că or să facă pasul la prima formaţie. Pe oricine am întâlni nu o să ne fie frică, o să jucăm, pentru că plecăm cu 50% şanse de calificare. Deocamdată vreau să-mi fac treaba aici, când o să fiu şi prima echipă îmi doresc să înscriu şi o să-mi vină şi mie rândul acolo”, a spus Simon Mazarache.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0017

_DSC0018

_DSC0019

_DSC0020

_DSC0022

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0026

_DSC0027

_DSC0028

_DSC0031

_DSC0032

_DSC0033

_DSC0034

_DSC0035

_DSC0036

_DSC0037

_DSC0038

_DSC0040

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS