14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNoi titluri naționale pentru Drăgușin și Bogdan

Noi titluri naționale pentru Drăgușin și Bogdan

Ionuț Drăgușin a mai obținut încă două titluri naționale
Ionuț Drăgușin a mai obținut încă două titluri naționale

Campionatul național de atletism al juniorilor 1 a încheiat sezonul de vară. Competiția s-a desfășurat recent la Pitești, iar craiovenii au obținut zece medalii. Ionuț Drăgușin (CSM Craiova – Liceul Tehnologic „Brătianu Drăgășani“) a obținut două medalii de aur, la 1.500 și 5.000 de metri, iar al treilea titlu care a ajuns în Bănie a fost câștigat de Daniela Bogdan (LPS „Petrache Trișcu“- CS Universitatea), la 5.000 m. Sportiva pregătită de Adrian Tudor a urcat pe podium și la 3.000 m, unde a luat medalie de bronz.
Tot două medalii au obținut Mădălin Gheban (CS Universitatea Craiova), clasat pe locul doi la 800 și 1.500 m, dar și Cătălina Chircă (LPS „Petrache Trișcu“- CSM Craiova), locul doi la 800 m și locul trei 1.500 m.
Ștafetele feminine de la LPS „Petrache Trișcu“ au urcat pe a treia treaptă a podiumului. La 4×100 m, ștafeta a fost alcătuită din Vanessa Balaci, Miruna Paraschiv, Denisa Papa și Ștefania Sandu, iar din ștafeta de 4×400 m au făcut parte Delia Pădureanu, Ștefania Sandu, Denisa Papa și Cătălina Chircă. În paralel cu CN de juniori 1, la Bușteni s-a desfășurat Campionatul Național de Alergare Montană, acolo unde echipa feminină de la CSM Craiova a obținut medalie de bronz. Componentele echipei au fost Alina Nițuleasa (locul 6 la individual), Mihaela Popescu (locul 10), și Iuliana Boangiu Rusescu (16). La aceeași competiție, Ionuț Zinca (CS Universitatea Craiova) a luat medalie de argint în cursa seniorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS