13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii vor să lase Petrolul pe minus

Gorjenii vor să lase Petrolul pe minus

Fotbal Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 21.00 (Digi Sport / Dolce Sport), în deplasare, pe Petrolul Ploiești, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga I. Gorjenii vin după o victorie frumoasă și importantă în fața Iașiului și își doresc să „lege“ al doilea succes, chiar dacă știu că nu vor avea o viață ușoară contra „lupilor galbeni“. Trupa lui Edi Iordănescu are drept exemplu meciul din campionatul trecut, când s-a impus cu 1-0 în fieful „haitei“.
„Întâlnim o echipă puternică, pentru că nu este uşor să revii în zece oameni, cum s-a întâmplat la Chiajna, când a arătat forţă, a avut tărie şi nu a cedat. E o formație imprevizibilă şi trebuie să fim foarte atenţi cum gestionăm momentele din joc. În plus, la Ploiești, tot timpul ei sunt susținuți frenetic și asta reprezintă o forță pentru competiția noastră internă. Trebuie să demonstrăm că la ora jocului suntem pregătiţi să ne batem pentru punctele puse în joc şi să le şi obţinem. E adevărat că orice punct pentru noi contează, dar abordăm fiecare meci cu maximă încredere și seriozitate. Echipa noastră poate să mai progreseze. Ne dă încredere ultimul rezultat, însă trebuie să avem continuitate, pentru că doar atunci poți să spui că ești o echipă valoroasă, cu pretenții. Mi-aș dori să semene meciul de acum cu cel din sezonul trecut, mai ales în ceea ce privește rezultatul“, a declarat antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu.
„Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care joacă bine acasă, au un antrenor bun, pe care îl cunosc de la Săgeata Năvodari, au publicul de partea lor, știu ce înseamnă spiritul celor de la Petrolul. Au un moral bun după egalul de la Chiajna, dar noi sperăm să facem un joc reușit și să câștigăm pentru că avem nevoie să legăm victorii. Sper să ne întoarcem cu cele trei puncte de la Ploiești“, a spus la rândul său golgheterul pandurilor, atacantul craiovean Mihai Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS