10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – ACS Podari a pierdut amicalul cu Dunav Prahovo

Fotbal – ACS Podari a pierdut amicalul cu Dunav Prahovo

Dorin Preda (la minge) şi colegii săi au pierdut primul test din Serbia (foto: Alexandru Vîrtosu)
Dorin Preda (la minge) şi colegii săi au pierdut primul test din Serbia (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia ACS Podari a început cu stângul seria partidelor amicale din cadrul cantonamentului de la Kladovo (Serbia), pierzând vineri seară, scor 0-1, în faţa echipei Dunav Prahovo (Liga a III-a). Arbitraţi de localnici, sârbii au primit ajutor din partea „fluieraşilor”, care au anulat un gol „perfect valabil”, după cum susţin oficialii doljeni, reuşit de Dan Buzărnescu, pe motiv de offside în repriza secundă. Asta după ce în prima parte a întâlnirii nu au acordat două penaltiuri. „La primul a fost un fault dur şi clar asupra lui Badea, iar la cel de-al doilea a fost un henţ, un fundaş a lovit mingea cu mâna la un şut al lui Preda. Am mai avut o bară, la o reluare cu capul a lui Dragomir, dar şi alte ocazii pe care, din păcate, nu am reuşit să le fructificăm. Oricum, sunt mulţumit de modul cum s-a mişcat echipa”, a declarat antrenorul podărenilor, Dragoş Bon, pentru GdS.

ACS Podari a început partida cu următorul unsprezece: Mecea – Socol, Dina, Chircan, Ciocioană – Şerban, Marinoiu – Badea, Preda, Răduţ – C. Sârmon. Pe parcurs au mai intrat: Nedelcovici – Nuţă, I. Sârmon, Buzărnescu, Raicea, Dragomir, D. Stancu, Surugiu.

În programul podărenilor mai figurează două jocuri de verificare în Serbia, primul marţi, de la ora 17.30, la Negotin, cu Hajduk Veljiko Negotin, iar al doilea miercuri, la Kladovo, cu FK Bor. Podărenii se vor întoarce joi în ţară, iar vineri vor întâlni pe Dunărea Bistreţ într-un amical, pe lista adversarilor mai figurând jocuri cu Pandurii II Târgu Jiu (18 august), Flacăra Horezu (19 august) şi CSM Vâlcea (25 august).

Până acum, ACS Podari a mai susţinut două teste în ţară, a învins cu 3-0 şi 10-1 pe divizionara D Progresul Segarcea, şi a pierdut meciul oficial din faza a doua a Cupei României, scor 2-3, în faţa celor de la Pandurii Cerneţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS