5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii țintește victoria cu Voluntari

Pandurii țintește victoria cu Voluntari

Gorjenii (tricouri albe) îşi doresc un rezultat pozitiv în faţa nou-promovatei FC Voluntari (Foto: panduriics.ro)
Gorjenii (tricouri albe) îşi doresc un rezultat pozitiv în faţa nou-promovatei FC Voluntari (Foto: panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 18.30 (Digi Sport/Dolce Sport), în deplasare, pe FC Voluntari, aceasta fiind partida care „deschide“ etapa a 3-a din Liga I.
Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, nu este deloc demoralizat după înfrângerea usturătoare din fața Stelei și punctează că are încredere în jucătorii săi că pot trece peste impasul în care se află și pot contabiliza toate cele trei puncte.
„FC Voluntari e o echipă pe care am urmărit-o în primele două jocuri pe care le-a avut până acum, este neînvinsă și asta spune multe. Este adevărat că este o nou-promovată, însă are în componență și jucători care au avut state vechi în Liga I, iar asta înseamnă experiență și că impactul cu prima scenă nu este mare. Faptul că sunt neînvinși contează și la latura mentală și sunt sigur că nu vom avea un joc ușor. Însă, am studiat cu echipa adversarul, le-am identificat și punctele slabe și mergem cu încredere la ei, cu gândul să adunăm puncte. Vreau să ne întoarcem victorioși și cred că se poate îndeplini obiectivul acestei etape și să reintrăm pe linia pe care ne-o dorim. Vreau o exprimare bună și, dacă vom intra în teren bine din punct de vedere mental, vom rezolva jocul cu un rezultat pozitiv. Nu-mi doresc să revăd ce s-a întâmplat a doua repriză cu Steaua, care a fost cea mai proastă de când am venit eu la Pandurii. E posibil să apară schimbări în primul unsprezece, pentru că este alt tip de joc acum, alt adversar“, a declarat Edi Iordănescu.

„Nu suntem unde ne-am dori“

Edi Iordănescu a admis că echipa nu este la nivelul dorit și că este nevoie de răbdare ca să pună la punct lucrurile, fiind convins că va prinde play-off-ul.
„Nu suntem unde ne-am dori, dar eu și staff-ul meu facem toate eforturile să mai diminuăm din carențe. De exemplu, în ultimele zile, de dimineață am avut program special cu jucătorii care sunt în urmă cu pregătirea fizică. Încercăm să-i «încărcăm» și pe ei, dar suntem atenți în tot ceea ce facem, pentru că riscăm să-i pierdem pentru viitor. Asta e la nivel fizic, dar mai avem de lucru și la partea mentală. Acum nu suntem suficient de puternici, dar vom deveni. Avem suficientă calitate, rămânem consecvenți în ceea ce ne-am propus“, a spus tehnicianul gorjenilor.
„Obiectivul este locurile 1-6. Nu s-a impus obiectivul și, deși suntem într-un an greu, pe mine nu mă mai motivează să ne batem la evitarea retrogradării. Nu am bătut la Timișoara și ne-am bătut cu pumnii în piept, cum nici acum nu spun că suntem slabi că ne-a bătut Steaua. Spun că vom termina în primele șase locuri“, a completat Edi Iordănescu.

Răducan nu are loc de Pârvulescu

Prezent la întâlnirea cu mass-media de dinaintea deplasării pentru meciul cu FC Voluntari, președintele în exercițiu al echipei Pandurii, Narcis Răducan, a discutat pe tema expirării „suspendării“ lui Eugen Pârvulescu din funcția de președinte executiv, punctând că nu-și face deloc griji pentru post.
„Trebuie să întrebați acționarii în legătură cu Eugen Pârvulescu. E o situație delicată, eu sunt și amic cu Eugen. Însă, e clar că nu pot fi doi președinți, se va găsi o soluție amiabilă pentru ca domnul Pârvulescu să activeze în alt loc de muncă așa cum merită conform pregătirii lui foarte bune. Cu doi portari nu merge, dar doi mijlocași ar merge. Doi președinți la echipă, iarăși nu se poate! Nu veneam altfel, dar trebuie respectată și legea, sunt proceduri care trebuie făcute. El a făcut o treabă bună aici, este respectat“, a spus Narcis Răducan.

Shamsin, pus pe liber

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu atacantul german de origine libaneză Feiz Shamsin. Acesta a fost transferat de gorjeni în 2013, iar în cele două sezoane petrecute în Oltenia a jucat în 22 de meciuri oficiale, 19 în campionatul Ligii I şi trei în Cupa României. Shamsin a marcat pentru Pandurii de șapte ori, patru goluri în Liga I şi trei în Cupa României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS