8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Băluță: Trebuie să câștigăm cu Astra

Alex Băluță: Trebuie să câștigăm cu Astra

_DSC4

Mijlocașul formației CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță, a afirmat în cadrul emisiunii „Repriza de Sud”, de ieri seară, de la Alege TV și Radio Sud, că el și colegii săi regretă înfrângerea cu Dinamo și că toată lumea face eforturi pentru o victorie în partida cu Astra Giurgiu, programată duminică, de la ora 18.30, pe stadionul „Extensiv“.
„Pentru noi a fost greu de digerat înfrângerea cu Dinamo, mai ales după evoluția bună pe care am avut-o în fața lor. Am dominat cam tot jocul și am ratat multe ocazii, însă ei au fost mai lucizi în fața porții. Îmi pare rău că am pierdut acest meci și sper să câștigăm duminică, în fața Astrei. Atât nea Sorin Cârțu, cât și nea Emil Săndoi au încredere în noi în continuare, știu ce putem și ne motivează foarte mult. Ne-au spus că trebuie să fim mai uniți, să avem mai multă ambiție, să punem suflet în ceea ce facem ca să câștigăm. Acum depinde numai de noi cât de repede știm să ieșim din pasa asta și să câștigăm primul meci. De duminică o să începem să câștigăm, nu mai vrem să facem nici un pas greșit, chiar dacă întâlnim o echipă bună, cu experiență, care joacă în Liga Europa. Nici ei nu trec printr-o perioadă bună, au pierdut acel meci în fața lui ASA de o manieră categorică și se așteaptă la un joc greu cu noi. Vor încerca să nu mai repete greșelile din etapa trecută, dar noi trebuie să fim prudenți și să speculăm orice greșeală a lor“, a spus Alex Băluță. „Nu știu dacă i-a venit cartea verde lui Hristo Zlatinski. Oricum, mi s-a părut un jucător bun, tehnic, care pasează bine și e foarte sigur pe ceea ce face. Cred că o să ne ajute mult. Nu știu dacă o să joace contra Astrei pentru că în această săptămână s-a pregătit separat. A mai intrat și cu noi în antrenamente, dar încă nu e pus la punct cu pregătirea fizică“, a completat mijlocașul craiovean.

Vrea un public mai înțelegător

Alex Băluță a făcut un apel și către publicul craiovean, sperând ca fanii să fie mai îngăduitori și să-i încurajeze mai mult. „Tot timpul i-am simțit aproape pe suporteri. Știm că nu o să ne aplaude lumea tot timpul. Dacă nu jucăm bine și nu sunt rezultate, e normal să fie nemulțumiți suporterii, dar vrem să ne fie în continuare alături, să ne susțină și să aibă mai multă răbdare cu noi, pentru că nu ne este ușor nici nouă să ne antrenăm pe unde găsim. Sperăm să câștigăm următoarele meciuri și să ne intrăm în ritm“, a afirmat Alex Băluță, punctând că nu se gândește să plece foarte curând de la CS Universitatea Craiova: „Nu mă gândesc în momentul de față la nici un transfer în afară. Important este să-mi fac treaba cât mai bine aici, să aduc un plus echipei, să arăt mai mult decât am făcut-o până acum, să înscriu cât mai multe goluri și să ajut echipa să ne calificăm în cupele europene. Apoi, la finalul contractului, mă pot gândi și la un transfer în străinătate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS