14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFelix Grigore i-a luat apărarea lui Izvoranu

Felix Grigore i-a luat apărarea lui Izvoranu

Izvoranu este considerat un fundaş de mare valoare (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Izvoranu este considerat un fundaş de mare valoare (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Marți, la trei zile după înfrângerea suferită de CS Universitatea în „Groapă“, 0-1 cu Dinamo, fostul conducător al „câinilor“, Cornel Dinu, a comentat ironic golul lui Dorin Rotariu și l-a desființat pe Silviu Izvoranu, fundaşul Craiovei.
„E un zâmbet în plus pentru Dinamo, la peluza dinspre Spitalul de Urgență, unde e atâta suferință. De data asta Fai a nimerit centrarea pe care o greșise cu câteva minute înainte, când trimisese undeva spre salonul de operații. De data asta, nimerește direct capul lui Rotariu, care a scăpat din marcajul lui Izvoranu, despre care mă întreb dacă e într-adevăr fotbalist. Turnul ăsta care se numește Izvoranu nu știu dacă a făcut un marcaj în viața lui“, a afirmat Cornel Dinu, la Dolce Sport.
Dacă fundașul Silviu Izvoranu nu a dorit să intre în polemici cu fostul mare dimanovist, managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, i-a dat ieri un răspuns „finuț“ lui Cornel Dinu.
„Izvoranu a fost și va rămâne un jucător de bază al echipei noastre, este un fotbalist foarte-foarte bun. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai valoroși fundași centrali din România în acest moment. Este un fundaș central de picior stâng cum rar întâlnești la echipele din Europa. Toată lumea caută un astfel de fundaș, iar noi îl avem în curte pe Silviu Izvoranu și este un jucător de care suntem foarte mulțumiți“, a comentat Felix Grigore, punctând că nu este îngrijorat după începutul nefast de campionat: „Mi-aș fi dorit să contabilizăm mai multe puncte, dar eu nu mă impacientez după numai două etape, pentru că suntem abia în luna iulie a lui 2015, iar campionatul se termină în vara anului 2016. Deci, mai sunt multe partide de jucat și eu știu valoarea echipei, cunosc forța grupului și vom ieși din impas rapid“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS