15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Cârstea a plecat după Adrian Avrămia

Adrian Cârstea a plecat după Adrian Avrămia

Adrian Cârstea (la minge) a devenit jucător liber de contract (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Adrian Cârstea (la minge) a devenit jucător liber de contract (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Managerul general a al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a explicat ieri motivul principal pentru care s-a reziliat contractul fundașului central Adrian Avrămia, adus în vara lui 2014 de la CSMS Iași, dezvăluind totodată că s-a încheiat colaborarea și cu mijlocașul central Adrian Avrămia, care nu s-a impus la prima echipă.
„Ați văzut că ieri (marți – n.r.) am reziliat contractul cu Adrian Avrămia și îi doresc succes în carieră. De ce facem aceste rezilieri? Pentru că știți foarte bine că s-a schimbat regulamentul în acest an și avem voie să punem pe lista către FRF numai 25 de jucători, iar în cazul nostru doar 23. E nevoie de doi jucători crescuți în propria pepinieră trei ani consecutiv, pe care noi îi avem, și atunci lista cu lotul nostru eligibil este de 23 de fotbaliști. În momentul în care aducem un jucător nou, trebuie să scoatem pe cineva de pe listă“, a explicat conducătorul grupării din Bănie. „În privința lui Adrian Cârstea pot spune că el este un copil și nu făcea parte concret din prima echipă a clubului. Noi i-am dat o șansă să joace și să se antreneze alături de prima echipă a CS Universitatea Craiova, dar el și-a dorit să meargă în altă parte și să evolueze mai mult. El și-a dat seama că aici îi este foarte greu să joace din cauza concurenței foarte puternice și la vârsta lui este nevoie să evolueze meci de meci pentru a putea face pasul spre marea performanță și i-am îndeplinit această dorință. Ăsta este motivul pentru care nu mai este în lotul CS Universitatea în acest moment“, a completat Felix Grigore.
Întrebat dacă și Andrei Sin este pe lista neagră, Felix Grigore a fost ferm: „Nu, Andrei Sin este jucătorul CS Universitatea în acest moment“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS