10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViorel Cojocaru: Avem un lot foarte bun (galerie foto)

Viorel Cojocaru: Avem un lot foarte bun (galerie foto)

Viorel Cojocaru (dreapta) este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, printre aceştia numărându-se şi Andrei Ionescu (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Viorel Cojocaru (dreapta) este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, printre aceştia numărându-se şi Andrei Ionescu (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CSO Filiași asudă din greu la stadionul „Chimia“, de la Ișalnița, iar pregătirea decurge conform planului. Antrenorul Viorel Cojocaru s-a declarat mulțumit de modul în care se prezintă elevii săi, de condițiile de lucru și este sigur că în momentul începerii campionatului echipa sa va arăta exact cum își dorește.
„Tragem tare la antrenamente, chiar dacă este caniculă. Asta ne este meseria și trebuie să ne pregătim cum trebuie ca să avem rezultatele dorite. Sunt mulțumit de cum a decurs totul până acum. Inițial, stabiliserăm să ne antrenăm și să jucăm la Turceni, dar s-a ivit posibilitatea să folosim stadionul Chimia și este un lucru foarte bun, pentru că sunt condiții la fel de bune. Avem un lot de 25 de jucători în prezent și îl aștept și pe Fotescu zilele următoare. Este un fotbalist de calitate, care ne va ajuta enorm în noul sezon. Oricum, sunt mulțumit de valoarea lotului, de juniorii pe care îi avem. Jucătorii din vechea gardă și cei veniți cu mine de la Știința Turceni s-au împrietenit foarte repede și pot spune că s-a format deja o familie frumoasă“, a declarat Viorel Cojocaru, pentru GdS.
La antrenamentul de ieri a luat parte și Andrei Ionescu, dar acesta nu va rămâne la CSO Filiași, fiind în discuții cu CS Universitatea Craiova și alte echipe de peste hotare. „Andrei este un fotbalist de certă valoare și normal că mi-aș dori să rămână la echipă, însă nu se pune problema, pentru că el va juca la un nivel superior, cu siguranță. Ne-a cerut voie să se antreneze cu noi câteva zile, apoi va merge la o echipă bună, pentru că are oferte“, a comentat Viorel Cojocaru.

„Obiectivul este o clasare pe locurile 1-4“

Antrenorul lui CSO Filiași a admis că obiectivul stabilit pentru noua ediție de campionat este o clasare în primele patru formații și a punctat că și-ar dori ca echipa sa să fie repartizată tot în seria de anul trecut, alături de reprezentantele Gorjului, Mehedințiului și Banatului.
„Obiectivul echipei este îndrăzneț, să terminăm în locurile 1-4. Dacă anul trecut, ca echipă nou-promovată, am terminat pe locul șapte este normal să ne dorim mai mult pentru noul sezon. Ținând cont de lotul pe care-l avem, cred că vom reuși să ne îndeplinim misiunea. Aș vrea să jucăm tot în seria în care am fost anul trecut, pentru că ne cunoaștem adversarele și știm ce avem de făcut. Nu mi-ar fi teamă nici să evoluăm pe partea cu reprezentantele Bucureștiului, dar sunt deplasări mai lungi și nici nu suntem familiarizați cu adversarele. Vom vedea ce va fi“, a explicat Viorel Cojocaru.
CSO Filiași începe astăzi seria partidelor amicale, urmând să întâlnească, de la ora 19.00, la Cârcea, pe Viitorul, pregătirea urmând să continue pe plan local până după meciul din faza a doua a Cupei României. A doua zi se va pleca într-un cantonament de zece zile la Straja, unde se va pune mare accent pe pregătirea fizică, însă se dorește și susținerea unor partide amicale.
„Mâine (astăzi – n.r.) vom juca un amical contra Viitorului Cârcea, o echipă foarte bună a Doljului, în care voi rula, bineînțeles, tot lotul pe care îl am la dispoziție. Pentru că sunt destule noutăți la lot încercăm să luăm cât mai multe partide amicale, pentru ca relațiile de joc să fie cât mai bune la debutul în campionat. Ne vom pregăti pe plan local în perioada următoare, pe 29 iulie vom susține meciul din Cupa României, să vedem cu cine să picăm la tragerea la sorți, iar pe 30 vom pleca într-un stagiu de zece zile la Straja. Vom pune accent pe pregătirea fizică, dar, dacă vom găsi adversari pentru amicale, vom susține și jocuri de verificare“, a încheiat Viorel Cojocaru.

Lot CSO Filiași

portari: Alin Nica, Marius Ionele, Victor Lascu.
jucători de câmp: Frank Orban, Robert Vulpe, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Laurențiu Pais, Alin Pârvuică, Dragoș Ștoiu, Alexandru Duriță, Alexandru Obeanu, Fabian Crușoveanu, Ion Crețu, Cătălin Tudorică, Alin Bălă, Alex Burdușel, Cosmin Fruntelată, Daniel Bălașa, Nicu Popescu, Adrian Simcea, Ionuț Mainerici, Ionel Tudorache, Ionuţ Borneci, Radu Moraru.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0061

_DSC0063

_DSC0064

_DSC0065

_DSC0066

_DSC0068

_DSC0070

_DSC0072

_DSC0074

_DSC0075

_DSC0076

_DSC0078

_DSC0079

_DSC0089

_DSC0090

_DSC0091

_DSC0094

_DSC0095

_DSC0097

_DSC0099

_DSC0100

_DSC0101

_DSC0104

_DSC0105

_DSC0106

_DSC0110

_DSC0125

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS