10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNarcis Răducan: Va mai veni un mijlocaș

Narcis Răducan: Va mai veni un mijlocaș

Narcis Raducan

Președintele formației Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan (foto), nefericit după înfrângerea suferită în fața Stelei, a recunoscut că mai sunt probleme de reglat în jocul oltenilor, dar speră să fie remediate foarte rapid. Conducătorul gorjenilor speră ca trupa lui Edi Iordănescu să arate mult mai bine la jocul de vineri, de la ora 18.30, din deplasare, cu FC Voluntari.
„Suntem dezamăgiți. Ne așteptam la cu totul altceva, dar nu prea sunt comentarii de făcut după acest 0-3 cu Steaua. A fost o primă repriză echilibrată, am avut și noi oportunitățile noastre de gol, dar nu le-am fructificat. Din păcate, în a doua parte a meciului, jucătorii de valoare ai Stelei au făcut diferența. Au avut un ritm mai bun și din punct de vedere fizic, și au fost mai eficienți. Ne recunoaștem învinși și asta este, mergem mai departe. Trebuie să ținem cont că am avut și jucători care au intrat în teren cu probleme medicale, dar trebuie să învățăm din această înfrângere și să ne concentrăm asupra a ceea ce urmează, pentru că nu au trecut decât două etape. Trebuie să mergem cu toată încrederea la București și să câștigăm meciul de vineri cu FC Voluntari. Trebuie să intrăm rapid în ritm. Este cert că este un campionat greu, cu o particularitate aparte, ținând cont că se va juca cu play-off și play-out, și trebuie să adunăm cât mai multe puncte“, a declarat Narcis Răducan.
Conducătorul pandurilor a anunțat că este așteptat la pregătiri și atacantul brazilian Wellington, și a dezvăluit că se pregătește și cooptarea unui mijlocaș central. „Wellington este așteptat la antrenamente, îi expiră învoirea. Nu este pregătit fizic, deci va trebui foarte repede să ajungă la un nivel bun de joc. Va mai veni un jucător foarte bun în câteva zile, un mijlocaș. Până la sfârșitul campaniei de transferuri este posibil să mai apară și alți fotbaliști“, a încheiat Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS