15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Buzărnescu a semnat cu ACS Podari

Dan Buzărnescu a semnat cu ACS Podari

Dan Buzărnescu (la minge) vrea să marcheze cât mai multe goluri pentru ACS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dan Buzărnescu (la minge) vrea să marcheze cât mai multe goluri pentru ACS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)

ACS Podari a dat ieri o mare lovitură pe piața transferurilor, reușind să obțină semnătura lui Dan Buzărnescu, care a fost legitimat ultima dată la CS Universitatea Craiova. Atacantul, care a făcut 18 ani săptămâna trecută, a fost golgheterul juniorilor A de la CSU, având 36 de goluri reușite în ediția trecută de campionat, și a ajuns la divizionara C din postura de jucător liber de contract. Dan Buzărnescu a declarat pentru GdS că a preferat să meargă la Podari fiind convins că va juca mai mult decât ar fi făcut-o la echipa a doua de la CS Universitatea, sperând să revină în viitor în atenția grupării alb-albastre.
„M-am înțeles cu ACS Podari și voi juca acolo în sezonul viitor. Am fost liber de contract și am semnat o înțelegere valabilă un an. Îmi pare rău că am plecat de la CS Universitatea, dar cred că va fi mult mai bine pentru mine la Podari, pentru că voi juca mai mult la Liga a III-a. Am fost golgheterul echipei la juniori A, am marcat 36 de goluri, am înscris și la echipa a doua atâta timp cât am fost folosit și sper să marchez cât mai mult și la Podari și cu golurile mele să câștigăm. Pentru mine, ACS Podari poate fi o rampă de lansare, joacă în Liga a III-a, un alt nivel. În loc să joc încă un an la juniori, pot să o fac la Liga a III-a, iar la CS Universitatea sper să revin cândva. La vârsta mea e important să joc meci de meci la Liga a III-a, mă va ajuta mult în carieră. Este un avantaj pentru mine că la Podari este o echipă cu jucători tineri, inclusiv antrenorul este tânăr, sunt factori de care am ținut cont în luarea deciziei. Antrenorul Dragoș Bon m-a dorit foarte mult acolo, domnul primar Constantin Gheorghiță a spus că are mare încredere în mine și asta mă face să cred că lucrurile vor sta foarte bine“, a declarat Dan Buzărnescu, pentru GdS.

Dragoș Bon: Ne-am luat golgheter la echipă

Antrenorul lui ACS Podari, Dragoș Bon, a fost foarte mulțumit în privința cooptării lui Dan Buzărnescu și a anunțat că în zilele următoare speră să mai perfecteze și alte contracte cu jucători importanți.
„Ne-am luat golgheter la echipă. Dan Buzărnescu a marcat 36 de goluri la juniori A, pentru CSU, a jucat și la echipa a doua, deci am făcut un transfer bun. E un jucător pe care mi l-am dorit cu insistență, de mare perspectivă, care a demonstrat prin golurile sale că este un marcator, ceea ce noi duceam lipsă. Sper să fim o rampă de lansare pentru cariera lui și la rândul său să ne ajute în noul sezon să ne îndeplinim obiectivul. Cu siguranță, vor mai veni și alți jucători valoroși în perioada următoare. Suntem în discuții cu aceștia, dar momentan nu pot da nume până nu mă înțeleg și cu cluburile de unde vin. Suntem în negocieri avansate cu Marius Avram, fundașul central de la Ștefănești, care a venit și s-a antrenat cu noi câteva zile. El și-a dat acordul să vină la Podari, dar cei de la Ștefănești au revenit asupra deciziei de a se retrage din Liga a III-a și momentan este jucătorul lor. Încercăm să-i obținem acordul de transfer. Sper să-i rezolvăm situația foarte repede“, a spus Dragoș Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS