14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CS Universitatea Craiova l-a transferat pe Hristo Zlatinski

Fotbal – CS Universitatea Craiova l-a transferat pe Hristo Zlatinski

Hristo Zlatinski

Lipsa mijlocaşului la creaţie le-a dat multe bătăi de cap tehnicienilor Emil Săndoi şi Sorin Cârţu, aceştia solicitându-le oficialilor de la CS Universitatea Craiova să găsească rapid un „dirijor”. Acesta a venit astăzi, de la Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei, fiind vorba despre Hristo Zlatinski (foto), de 30 de ani, informează Digi Sport. Transferul i-a costat pe olteni 100.000 de euro.

Hristo Zlatinski a fost unul dintre jucătorii de bază de la Ludogorets din ultimii doi ani, dar nu a mai intrat în graţiile noului antrenor al echipei, Bruno Ribeiro. Acesta l-a informat pe mijlocaş, care mai avea contract până în vara lui 2016, că îşi poate căuta o altă echipă, mai ales că pe postul său a fost transferat Andrei Prepeliţă.

Hristo Zlatinski, care a mai evoluat pentru Pirin Blagoevgrad, Lokomotiv Plovdiv şi Lokomotiv Sofia, este al doilea jucător bulgar din lotul Craiovei, la CS Universitatea ajungând în această vară şi fundaşul Apostol Popov.

Hristo Zlatinski ar putea debuta în tricoul alb-albastru în partida cu Astra Giurgiu, programată duminică, 26 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul „Extensiv”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS