9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au dezamăgit la Severin

Podărenii au dezamăgit la Severin

Jucătorii Podariului (în roşu) au jucat pe bune doar în repriza a doua
Jucătorii Podariului (în roşu) au jucat pe bune doar în repriza a doua

Formația ACS Podari a fost eliminată în faza întâi a Cupei României, după ce a pierdut miercuri seară, cu 3-2, pe stadionul „Termo“ din Drobeta Turnu Severin, în fața campioanei Mehedințiului, Pandurii Cerneți. Golurile învingătorilor au fost marcate de Zamfir (‘6, ‘14) și Bejinaru (‘27), replica doljenilor venind prin Ciocioană (‘32) și Şerban (‘53).
Pandurii Cerneți: Drăgan – M. Badea, Gh. Pele, Bejenaru, Lăpădat – Mătăsăreanu, Dodoacă, Stanciu, A. Tudor – Cârcioran, L. Zamfir. Au mai intrat: Petcu, Făget, Răceanu.
Antrenorul lui ACS Podari, Dragoș Bon, a avut mari probleme de efectiv, el abia reușind să formeze un unsprezece de start, care a arătat astfel: Mecea – Ciocioană, Chircan, Săceanu, Răduț – Dragomir, D. Stancu – Surugiu, I. Șerban, Raicea – D. Preda.
„Am stat foarte prost la capitolul lot. Au apărut o serie de probleme chiar în dimineața jocului și nu am avut pe banca de rezerve decât un jucător, pe portarul Nedelcovici. Ciorcârlă nu a putut veni din motive personale, Stănia a avut examene pentru Academia de Poliție, Rioșanu s-a accidentat la ultimul antrenament, iar Mirescu a trebuit să plece urgent din țară că are o problemă legată de tatăl său, care e plecat în Spania. Deci a trebuit să moficăm tot, să improvizez. S-a văzut că nu am avut ritm de la început, nefiind obișnuiți cu jocul, pentru că nu am susținut nici un amical, și ne-am trezit prin minutul 25-30, când era deja 3-0. După, s-a jucat la o singură poartă, am marcat de două ori, însă nu am mai reușit să egalăm. Continuăm pregătirile pe plan local și o să susținem pe 22 amicalul cu Turris Turnu Măgurele. Am vorbit cu Vali Bădoi și a rămas să ne auzim luni la un telefon și să stabilim, dar cred că o să-l jucăm la Podari“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS