20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii vor victoria la Severin

Podărenii vor victoria la Severin

Bogdan Ciocârlă şi colegii săi nu au decât varianta victoriei la Severin (foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Ciocârlă şi colegii săi nu au decât varianta victoriei la Severin (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația ACS Podari întâlnește astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul „Termo“ din Drobeta Turnu Severin, pe Pandurii Cerneți, într-un meci contând pentru prima fază a Cupei României la fotbal. Antrenorul doljenilor, Dragoș Bon, a punctat că obiectivul elevilor săi este calificarea în faza următoare, iar pentru asta a pregătit bine această întâlnire contra campioanei Mehedințiului, echipă care a fost spulberată luna trecută de CS Universitatea II Craiova în barajul de promovare în Liga a III-a, rezultatul dublei fiind de 12-0.
„E un meci oficial și îl tratăm ca atare. Ne-am și reunit mai devreme pentru asta. Chiar dacă e o etapă de Cupă și nu o să câștigăm noi trofeul, ne dorim să mergem mai departe. Nu i-am urmărit pe «Extensiv» contra lui CSU II, pentru că am fost la Turnu Măgurele cu AS Milcov, dar am înțeles că nu este o echipă rea. Pornim ca favoriți, pentru că noi evoluăm în eșalonul trei, iar ei în campionatul județean, dar Cupa are altă conotație și de asta este și numită competiția surprizelor. Noi nu vrem să fim una dintre surprizele neplăcute și nu vom trata meciul superficial“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.

Ieri a fost zi de înregistrat contracte

Tehnicianul ACS Podari a mărturisit că ieri au fost înregistrate la FRF contractele unor jucători, inclusiv al său, și a punctat că selecția la echipă va continua până pe 5 august, când se va pleca în cantonament în Serbia.
„Nu am stabilit lotul pentru acest meci, mâine dimineață (astăzi – n.r.) voi decide pe cine voi conta. Astăzi (ieri – n.r.) conducătorii noștri sunt la federație ca să prelungească înțelegerile celor cărora le-a expirat și să mai legitimeze jucători. Ar fi vorba despre Eugen Rioșanu, căruia i s-a prelungit contractul cu doi ani, și Marius Stănia, care a mai semnat pentru un an. Și eu voi avea un nou contract, pentru că înțelegerea mi-a expirat pe 30 iunie. Şi Robert Săceanu va deveni oficial jucătorul Podariului, pentru că lui i-a expirat înțelegerea cu FC Universitatea Craiova și administratorul judiciar nu mai are drept asupra lui. De asemenea, vor mai fi legitimați Alexandru Raicea, juniorul venit de la CSS Craiova, și Irinel Chircan, de la ACS Viitorul Municipal Craiova. Lotul este în schimb departe de a fi stabilit. Sunt jucători mai mulți în probe, dar nu m-am grăbit să-i legitimez pentru acest joc, pentru că vreau să mă conving de valoarea lor, iar la mine selecția continuă până pe 5 august, când o să plecăm în cantonamentul de la Kladovo“, a spus Dragoș Bon.

Amical cu Turris Turnu Măgurele

ACS Podari va susține și un joc de verificare după meciul cu Pandurii Cerneți, dar locul de desfășurare va fi stabilit în funcție de rezultatul meciului de astăzi și de tragerea la sorți din faza a doua a Cupei României, care va avea loc pe 29 iulie.
„Între jocul cu Pandurii Cerneți și cel din faza a doua, vom susține pe 22 iulie un joc amical cu Turris Turnu Măgurele. Locul de desfășurare îl vom stabili în funcție de ce vom face noi acum în Cupă, cu Pandurii Cerneți, dacă mergem sau nu mai departe. Dacă la viitoarea tragere vom fi gazde, atunci amicalul îl vom susține la Podari, iar dacă vom fi oaspeți în Cupă, atunci vom juca la Turnu Măgurele“, a explicat Dragoș Bon.
Partida Pandurii Cerneți – ACS Podari va fi arbitrată de Aurel Vărzan (Oțelu Rușu), ajutat la cele două linii de Răzvan Constantin Nistoran și Silviu Cătălin Haramuz (ambii din Reşiţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS