12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDora Mustățea: Stela a învins cu experiența

Dora Mustățea: Stela a învins cu experiența

Dora Mustăţea (în roşu) a pierdut primul ei meci acasă
Dora Mustăţea (în roşu) a pierdut primul ei meci acasă

Cei trei pugiliști craioveni prezenți la turneul internațional de box „Centura de Aur“, găzduit de Sala Polivalentă din Bănie, nu au ajuns să lupte pentru centură. Irinel Olaru a fost învins, la puncte, încă din primul meci, de conaționalul său, Marian Pița, în limitele categoriei 69 de kilograme.
Tot un meci a disputat și Dora Mustățea, la 51 de kilograme, fiind învinsă sâmbătă de multipla campioană Steluța Duță, care a urcat la această categorie olimpică. Pugilista craioveană a spus ieri pentru GdS că experiența a făcut diferența: „Stela a învins cu experiența. Are 300 de meciuri, este multiplă campioană europeană, medaliată la mondiale. Face box din anul 2000, când eu nici nu visam. Mă bucur că am reușit să fac un meci destul de bun, dar nu suficient de bun încât să o înving. S-a văzut la mine lipsa experienței și a meciurilor mai multe. Cred că puteam mai mult, dar am abordat prima repriză greșit și asta m-a costat“.
Colegul Dorei de grupă, Ionuț Popescu, a câștigat un meci la categoria 75 de kilograme, după ce l-a învins la puncte pe egipteanul Sayed Nabil Zaky, dar sâmbătă a fost învins în semifinale de către sud-coreeanul DongYun Lee, tot la puncte. Aseară, după închiderea ediției, s-au disputat 13 finale, zece la masculin și trei la feminin. În lupta pentru centură au mai fost doar patru români, Marian Pița, Andrei Arădoaie, Cătălin Cristea și Steluța Duță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS