21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportO craioveancă și-a făcut KO adversara în mai puțin de un minut

O craioveancă și-a făcut KO adversara în mai puțin de un minut

Elevele lui Ion Joiţa, Cristina Băran (stânga) şi Liliana Tudor, s-au remarcat la trialul de la Slatina
Elevele lui Ion Joiţa, Cristina Băran (stânga) şi Liliana Tudor, s-au remarcat la trialul de la Slatina

Cele mai bune pugiliste junioare din România au fost chemate la Slatina, acolo unde zilele trecute a avut loc o selecție pentru Campionatul European, sub comanda antrenorului coodonator al loturilor feminine ale României, Adrian Lăcătuș, și a slătineanului Constantin Gălbenușe.
La trial au participat și două sportive de la CSM Craiova, Liliana Cristina Tudor și Cristina Băran, ambele pregătite de antrenorul Ion Joița.
Cristina Băran a avut un meci foarte scurt la categoria 46 de kilograme. Craioveanca și-a învins adversara, o clujeancă, prin KO, după nici un minut scurs din meci. „Cristina și-a pus de trei ori adversara pe jos până să-i dea KO. Antrenorul Lăcătuș mi-a spus că din această gală de selecție sportiva mea l-a convins cel mai mult. Este primul an de vârstă la junioare și are calități. Este la categoria 46 de kilograme, dar se poate bate de la egal la egal și cu fete de la 50 de kilograme“, a spus antrenorul Joița pentru GdS. Liliana Cristina Tudor, debutantă la o competiție, fie ea și neoficială, nu a mers la Slatina pentru selecție, ci pentru a avea meciuri în picioare. A disputat două partide și s-a impus în ambele prin KO.
„Liliana Cristina Tudor a fost adusă la box de Cristina Băran acum trei luni. Sunt eleve ambele la LIA. Și ea este o fată foarte bună. În meciul al doilea nu a făcut pasul înapoi și nu s-a lăsat până nu a pus-o pe adversară jos și nu s-a mai ridicat“, a completat Joița. Dacă Tudor este o pugilistă de perspectivă, Băran așteaptă acum telegrama de convocare pentru Europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS