16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii iau contact cu „Municipalul“ din Severin

Pandurii iau contact cu „Municipalul“ din Severin

Fotbaliștii de la Pandurii Târgu Jiu și-au reluat joi pregătirea pe plan local, după cele 16 zile de cantonament din Olanda. Cum noul sezon bate la ușă, iar gorjenii nu vor susține meciurile acasă, ci pe stadionul „Municipal“ din Severin, antrenorul Edi Iordănescu a programat un joc amical sâmbătă pe arena de la malul Dunării pentru ca elevii săi să se „climatizeze“ cu baza sportivă și să rămână concentrați. Adversara pandurilor este CSM Râmnicu Sărat, o formație de Liga a III-a din Buzău, meciul fiind programat de la ora 19.00.
Oficialii gorjeni au anunțat vineri semnarea unui contract cu Alexandru Dan, durata fiind de trei ani. Jucătorul de 21 de ani, născut la Timişoara, a evoluat la Pandurii Târgu Jiu în ediția 2013 – 2014, fiind împrumutat în această perioadă la ASA Târgu Mureş. Alexandru Dan a revenit la Pandurii Târgu Jiu la începutul pregătirii de vară şi s-a pregătit cu echipa în cantonamentul din Olanda.
Totodată, portarul Răzvan Stanca și-a prelungit șederea la Târgu Jiu pentru încă un an.

Mai vor un „închizător“

Președintele pandurilor, Narcis Răducan, a afirmat că și-ar mai dori un mijlocaș la închidere și că sunt discuții cu Neagu, de la Steaua, după „rezolvarea“ acestui post oprindu-se și transferurile la echipă. „Am acoperit cam toate posturile vulnerabile. Ar mai fi de completat cu un jucător la poziția de închizător, unde îi mai avem doar pe Filip și Anton după plecările lui Pintilii și Nistor. Negociem cu trei jucători pentru acest post, unul dintre ei este Neagu, de la Steaua, care nu ar refuza o colaborare cu noi, dar nu am ajus deocamdată la un numitor comun cu clubul său. Dacă rezolvăm și acest post ne putem declara satisfăcuți de campania de achiziții. Marea problemă a noastră rămâne omogenitatea, dar sunt convins că staff-ul tehnic și jucătorii cei vechi îi vor ajuta pe fotbaliștii aduși în această vară să se adapteze. Sunt optimist în privința noului sezon“, a declarat președintele Narcis Răducan.
Pandurii Târgu Jiu va debuta în noua ediție a Ligii I contra lui ACS Poli Timișoara, meciul fiind programat luni, 13 iulie, la ora 21.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS