21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii și-au făcut calculele pentru noul sezon

Podărenii și-au făcut calculele pentru noul sezon

Dragoş Bon îşi doreşte un loc competitiv pentru sezonul 2015-2016 din Liga a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dragoş Bon îşi doreşte un loc competitiv pentru sezonul 2015-2016 din Liga a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Podari a reușit să se mențină în cel de-al treilea eșalon al țării, dar oficialii nu vor să mai treacă prin certurile și emoțiile din finalul campionatului trecut. În ciuda faptului că nu și-a completat staff-ul administrativ după plecările lui Dorel Grigorie și Ion Mihai, gruparea doljeană și-a trasat prioritățile pentru noua ediție de campionat, deciziile fiind luate de antrenorul Dragoș Bon și de primarul Constantin Gheorghiță.
Tehnicianul craiovean a anunțat că vacanța elevilor săi este pe sfârșite, săptămâna viitoare urmând să demareze pregătirile în vederea susținerii meciului din prima fază a Cupei României. „Voi continua cu CS Podari și mă bucur mult, pentru că înseamnă că munca mea a fost apreciată și cred că această continuitate va conduce la lucruri bune. Ne vom reuni marți, 7 iulie, iar pe 8 vom efectua vizita medicală. Vacanța a fost cam scurtă, pentru că pe 15 iulie va fi etapă de Cupa României și nu ne putem prezenta aiurea, chiar dacă nu avem noi șanse de a câștiga competiția. Trofeul va ajunge tot la Steaua, Dinamo sau la altă echipă din Liga I, dar nu vrem nici să ne facem de râs. Ne trebuie și nouă puțin antrenament și, desigur, vom încerca să câștigăm indiferent cu ce adversar vom pica. Nu am preferințe la tragerea la sorți. Oricum, din punctul meu de vedere, această etapă de Cupă este programată ca să scape de echipele mici, pentru că echipele din Liga a II-a încep pregătirea după 15 iulie ori atunci este primul meci oficial. După meciul de Cupă ne vom pregăti în continuare pe plan local până aflăm data începerii noului sezon, care ar fi la începutul lunii septembrie, iar în funcție de ziua primei etape vom pleca în cantonament în Serbia, tot la Kladovo, la Aquastar Danube“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.

Trei jucători și-au dat acordul să vină la echipă

Antrenorul Dragoș Bon se va axa în noua ediție de campionat a Ligii a III-a în mare parte pe jucătorii vechi, urmând ca lotul să fie completat și cu fotbaliști tineri, de perspectivă, dar și experimentați. Bon a anunțat că a ajuns deja la un acord cu trei juniori, în plus va putea miza de acum înainte și pe mijlocașul Robert Săceanu, căruia i-a expirat contractul cu FC Universitatea Craiova și poate semna în voie cu CS Podari. „Nu vom pierde jucători în această vară. Doar lui Edi Dina i-a expirat contractul și va pleca din câte am înțeles. El a dat probe la Rapid și cred că merge acolo. În rest, lotul va rămâne același și îl vom completa cu doi-trei jucători buni, câte unul în fiecare compartiment. Suntem în discuții și nu o să le dau numele până nu se rezolvă transferurile. Jucători vor mai veni în probe, cu siguranță, și spun că ușa este deschisă oricărui fotbalist de valoare. Nu vreau un lot mai mare de 24 de jucători, cu doi portari sau maximum trei, asta dacă unul va fi un junior născut în 1996 sau chiar mai mic. Ne vom baza în continuare pe Mecea și Nedelcovici“, a explicat antrenorul lui CS Podari. „Până acum am bătut palma cu trei jucători de perspectivă, asta pentru a ne acoperi regulamentar, pentru că s-a decis ca în următorul sezon să se joace cu trei juniori. Este vorba despre doi juniori de la CFR Romgaz Craiova, Andrei Socol și Giani Marinoiu, și Bebe Raicea, un junior născut în 1996 de la CSS Craiova. În privința lui Socol și Marinoiu am discutat deja cu cei de la CFR Romgaz și vom ajunge cu siguranță la un acord. Ca noutate va fi și Robert Săceanu, căruia i-a expirat contractul cu FC Universitatea Craiova pe 30 iunie și poate semna cu noi liniștit. Îl putem considera și noi noutate, cum zic și cei de la CSU de Ferfelea și Curelea, cu mențiunea că Săce nu a putut să joace din motive de legislație, nu că nu și-ar fi dorit sau nu l-am fi vrut noi“, a punctat Dragoș Bon.
Întrebat dacă în noul sezon va beneficia și de ajutorul unui antrenor secund, Dragoș Bon nu s-a arătat preocupat de acest aspect: „Deocamdată căutăm președinte, nu secund. O să discutăm și aspectele astea după reunire, când o să știm și bugetul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS