17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eugen Pîrvulescu nu duce lipsă de oferte din Liga I

Fotbal – Eugen Pîrvulescu nu duce lipsă de oferte din Liga I

Președintele suspendat al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat astăzi, la Târgu Jiu, că a primit mai multe oferte de la echipe din Liga I, dar a fost nevoit să le refuze, până la clarificarea situației sale de la clubul gorjean. „Da, am avut oferte în această vară. Este adevărat că am avut de la echipe din prima ligă, dar deocamdată rămân acasă. Au picat negocierile, era timpul scurt, trebuia să dau un răspuns rapid, iar eu încă sunt suspendat și nu mi-am lămurit problema cu Pandurii. De la două-trei cluburi am avut niște telefoane, mai am și acum ceva. Important e să se facă lumină în acest caz, să se vadă dacă am făcut sau nu aranjament la meciul cu Universitatea Cluj”, a spus Eugen Pîrvulescu, pentru Agerpres.
Oficialul a fost prezent astăzi la Târgu Jiu, unde a fost audiat de o comisie formată din reprezentanți ai clubului Pandurii.
Eugen Pîrvulescu a fost suspendat pe 29 aprilie din funcția de președinte al CS Pandurii Târgu Jiu pentru o perioadă de trei luni, decizia fiind luată de Adunarea Generală a Acționarilor (AGA). Din AGA Pandurii Târgu Jiu fac parte președintele Consiliului Județean Gorj, primarul municipiului Târgu Jiu, managerul Complexului Energetic Oltenia și directorul societății ARTEGO, decizia fiind luată în urma acuzației de blat privind meciul cu Universitatea Cluj, pierdut pe teren propriu cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS