16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU II Craiova, victorie lejeră cu Pandurii Cerneţi

Fotbal – CSU II Craiova, victorie lejeră cu Pandurii Cerneţi

Andrei Sin şi colegii săi au obţinut o victorie scontată cu Pandurii Cerneţi (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Sin şi colegii săi au obţinut o victorie scontată cu Pandurii Cerneţi (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova s-a impus categoric, scor 4-0, în partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Extensiv”, în faţa echipei Pandurii Cerneţi, contând pentru prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a.

Alb-albaştrii au deschis scorul în minutul 32, prin Herghelegiu, care a şutat de la zece metri lateral dreapta la colţul lung, plonjonul portarului fiind inutil. „Satelitul” şi-a majorat diferenţa de pe tabelă şase minute mai târziu, când Sin i-a pasat mingea excelent lui Iuga la opt metri, acesta a „culcat” trei adversari cu o fentă de şut, apoi a plasat mingea pe lângă Drăgan (’38, 2-0).

La reluare, Ivan, omul cu cele mai multe ratări, a nimerit transversala de la 12 metri, din postură de singur cu portarul (’56), apoi Sin, servit excelent de Herghelegiu, nu a „găsit” poarta de la trei metri (’59). S-a făcut 3-0 în minutul 71, Sergiu Jurj finalizând cu un şut din alergare, de la 14 metri, după o pasă pe culoar a lui Nicuşor Bancu. Tabela a fost închisă de Marian Căpăţână, care a împins mingea de la trei metri după o fază creată de Sergiu Jurj (’84, 4-0).

CSU II Craiova: Cătălin Straton – Vlad Marcu, Cosmin Ciocoteală, Adrian Avrămia, Robert Gârbiţă (’64, Sergiu Jurj) – Angelo Iuga (’89, Alex Dinu), Adrian Cârstea (’80, Marian Căpăţână) – Andrei Sin, Andrei Herghelegiu, Nicuşor Bancu – Andrei Ivan (’59, Alin Manea). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Pandurii Cerneţi: Daniel Drăgan – Gabriel Ciolacu (’36, Marius Buşoiu), Adran Truşcă (’75, Ion Făget), Cristian Bejinariu, Ion Lăpădat – Pele Gheorghe – Dumitru Petcu, Florin Cârcioran (’86, Cosmin Buseu), Lucian Zamfir, Ştefan Mătăsăreanu – Florin Fişic (’60, Mihail Ungureanu). Antrenor: Mădălin Lazăr.

Cartonaşe galbene: Ivan, Bancu, Herghelegiu / Mătăsăreanu.

Au arbitrat: Iulian Călin – Romică Bârdeş, Gheorghiţă Bălan.

Observatori: Ionel Catană, Cornel Fecioru.

„Mă bucură acest succes clar. Proporţiile scorului puteau fi şi mai mari dacă nu ne jucam cu ocaziile. Pentru mine nu contează că a fost 4-0, şi returul îl vom juca tot la victorie, chiar dacă vom folosi doar juniorii“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Daniel Mogoşanu.

Manşa secundă se va desfăşura sâmbătă, 27 iunie, pe stadionul „Termo” din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS