20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerfelea: Am ceva de demonstrat

Ferfelea: Am ceva de demonstrat

Ferfelea (centru) va reveni în garnitura principală a CS Universitatea Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Ferfelea (centru) va reveni în garnitura principală a CS Universitatea Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Rechemat la prima echipă după plecarea surprinzătoare a căpitanului Pablo Brandan, mijlocașul Viorel Ferfelea este apt din toate punctele de vedere și le promite suporterilor și oficialilor CS Universitatea Craiova că va face un sezon excelent. „Omul-foarfecă“ s-a împăcat cu diriguitorii clubului din Bănie, după ce în iarnă a fost trimis la echipa a doua pentru că nu a acceptat micșorarea salariului, și vrea să uite antrenamentele petrecute de multe ori singur sau cu Ovidiu Dănănae, alt „revoltat“.
„Am revenit la treabă, cu chef de muncă. Este un nou început pentru mine și sunt nerăbdător să arăt ce pot. Sperăm ca sezonul viitor să fie mai fructuos decât cel trecut, fotbalistic vorbind. Mi-a fost greu să mă antrenez singur, dar am suportat, m-am obișnuit și asta e. Indiferent ce se întâmplă, trebuie să-ți faci meseria. Indiferent de condiții, că sunt mai bune sau mai rele, noi suntem fotbaliști profesioniști și trebuie să ne facem treaba cât mai bine. Le mulțumesc suporterilor că au fost alături de mine. Nu mai sunt supărat, dar am de demonstrat ceva și sper să am evoluții cât mai bune. Nu cred că am fost dat la o parte pentru Brandan și nu mi-a fost frică niciodată de concurența cu acesta. Eu sunt Ferfelea, el e Brandan, și fiecare o să-și vadă de drumul lui. Îmi doresc să fiu Ferfelea care am venit, cel cu poftă de gol“, a declarat Viorel Ferfelea, pentru GdS.

„Trebuie să ne antrenăm bine“

Viorel Ferfelea este nerăbdător să înceapă pregătirea centralizată din Austria sub comanda lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi, știind rigorile acestora în ceea ce privește capitolul fizic, cu toate că nu a luat parte la nici un cantonament cu actualul staff tehnic până acum. „Urmează un stagiu de pregătire și trebuie să ne antrenăm bine, pentru că ne dorim să avem rezultate bune și să ne bucurăm la sfârșitul sezonului. Am auzit de la colegi cum este pregătirea sub comanda lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi. Nu este dură, este riguroasă, dar nu de speriat. Este profesionistă, se lucrează exact ce trebuie, se pune accent mult pe specificul postului. Nu am nici o problemă fizică, deci cred că o să suport foarte bine antrenamentele din cantonament“, a spus mijlocașul de 30 de ani.
Viorel Ferfelea crede că noul sezon va fi special prin prisma desfășurării competiției și speră într-o clasare cât mai bună cu CS Universitatea Craiova: „Cred că o să fie un campionat interesant, nu am mai jucat cu play-off și play-out în Liga I, dar sper să ne descurcăm bine. Sper să avem rezultate și evoluții cât mai bune, iar la sfârșit să fim bucuroși de ceea ce am realizat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS