11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii vor asuda de astăzi în Austria

Alb-albaștrii vor asuda de astăzi în Austria

_DSC0041

Delegația CS Universitatea Craiova a părăsit ieri Bănia, a înnoptat în București, iar în această dimineață, la ora 8.25, va decola de pe Aeroportul „Henri Coandă“ spre Munchen. Oltenii vor fi preluați în Germania de autocarul echipei și transportați în Austria, urmând să fie cantonați la hotelul Alpina din Fugen, unde se vor antrena până pe 3 iulie.
Antrenorul Emil Săndoi a plecat cu un lot „subțire“, format din jucătorii: Sebastian Achim, Alex Băluță, Marius Briceag, Costin Curelea, Andrei Dumitraș, Thaer Bawab, Viorel Ferfelea, Silviu Izvoranu, Alex Mateiu, Simon Mazarache, Apostol Popov, Ionuț Târnăcop. Acestora li se vor alătura în Austria străinii Stephane Acka, Nuno Rocha și Kay. „Închizătorul“ Madson s-a operat la genunchi și va rămâne în Bănie, urmând să facă recuperarea după un program stabilit de medicul Claudiu Stamatescu și preparatorul fizic Cornel Blejan, brazilianul urmând să fie apt exact la începutul campionatului.
Lotul alb-albastru se va reîntregi la sfârșitul săptămânii, după meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a pe care îl va susține echipa a doua. Acesta va fi programat mâine, de la ora 17.30, pe „Extensiv“, în compania formației mehedințene Pandurii Cerneți. Spre „satelitul“ lui Daniel Mogoșanu au fost direcționați opt jucători, fiind vorba despre portarul Cătălin Straton și jucătorii de câmp Vlad Marcu, Adrian Avrămia, Adrian Cârstea, Nicușor Bancu, Andrei Sin, Andrei Ivan și Andrei Herghelegiu. Pentru acest eveniment a rămas în Bănie și directorul tehnic Sorin Cârțu. „Sorinaccio“, împreună cu jucătorii „coborâți“ la echipa a doua, plus Cristi Bălgrădean și Bogdan Vătăjelu, care au primit câteva zile libere după ce au stat în cantonament cu naționala României, vor ajunge duminică în cantonamentul de la Fugen.
În stagiul tirolez, CS Universitatea Craiova va susține cinci jocuri de verificare, urmând să întâlnească formațiile: Skanderbeu Korce (24 iunie), FC Vaduz (27 iunie), Kukesi (29 iunie), Ludogorets (1 iulie) și Dinamo Kiev (2 iulie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS