8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal spectaculos la Trofeul Corneliu Andrei Stroe

Fotbal spectaculos la Trofeul Corneliu Andrei Stroe

Complexul Sportiv „Popeci“ a fost plin, marţi seara, de pasionaţi de fotbal care au venit să-i vadă la lucru pe foștii componenți ai Craiovei Maxima. Gloriile fotbalului oltean au răspuns prezent solicitării venite din partea organizatorilor Trofeului „Corneliu Andrei Stroe – legenda unei legende“ şi au jucat un meci demonstrativ împotriva profesorilor echipelor de fotbal înscrise la competiţia care s-a desfăşurat ieri, la Craiova. Pentru Craiova Maxima au evoluat: Dan Racolțea – Marian Bâcu, Narcis Mohora, Silvian Cristescu, Pavel Badea, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă, Gheorghiță Geolgău, şi Costică Donose. Antrenor a fost Ilie Balaci.
De partea cealaltă, formația profesorilor, condusă de pe margine de Nicolae Zamfir, i-a cuprins pe următorii: Costin Nanu – Marian Dobre, Robert Bischin, Daniel Ciocănescu, Liviu Horăscu, Alin Dragu, Iulian Dănuț Măciucă. Câștig de cauză au avut profesorii, care s-au impus cu scorul de 9-8, golurile învingătorilor fiind marcate de Dobre, Dragu (3), Ciocănescu (2), Măciucă, Horăscu și Bischin. Dintre „maximi“ au punctat Bâcu (5), Cristescu (2) și Badea.
În cadrul turneului, şase echipe s-au luptat pentru trofeu. Este vorba de trei echipe aparținând FEFS Craiova, Facultatea de Drept și Științe Sociale din Craiova, FEFS Pitești și Universitatea „Valahia“ din Târgoviște.Trofeul a ajuns în mâinile studenților de la FEFS I Craiova, care au dispus de FEFS Pitești cu scorul de 10-1.
Echipa campioană a fost compusă din: Florin Cojocaru – Bogdan Ciocârlă, Mihnea Firoiu, Dănuț Ciocioană, Olivian Surugiu, Renato Bălan, Bogdan Pitulice, Cosmin Sârmon, Mădălin Tecioiu și Paul Pagâu.Echipele clasate pe podium au fost recompensate de organizatori cu medalii, cupe și diplome, dar și cu o carte, „Fenomenul Universitatea 91“, oferită de autorul Ion Jianu. Premiile speciale au fost adjudecate de Andrei Albu (FEFS Pitești) – cel mai bun portar, Olivian Surugiu (FEFS I) – golgheter, Costinel Tănase (FEFS Pitești) – cel mai tehnic jucător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS