9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au primit aviz pentru performanţă

Alb-albaștrii au primit aviz pentru performanţă

Alb-albaştrii au aşteptat cuminţi să fie chemaţi în cabinetele medicale (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii au aşteptat cuminţi să fie chemaţi în cabinetele medicale (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Jucătorii formației CS Universitatea Craiova s-au prezentat ieri-dimineață la Policlinica pentru Sportivi din Bănie și au efectuat vizita medicală, delegația alb-albastră fiind condusă de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, și delegatul Emil Pieleanu. La controlul medical s-au prezentat 18 jucători: Cătălin Straton, Sebastian Achim, Adrian Avrămia, Nicușor Bancu, Alexandru Băluță, Marius Briceag, Adrian Cârstea, Costin Curelea, Andrei Dumitraș, Andrei Herghelegiu, Andrei Ivan, Silviu Izvoranu, Alexandru Mateiu, Simon Mazarache, Apostol Popov, Andrei Sin, Ionuț Târnăcop, Viorel Ferfelea. Cu toții au obținut parafele medicilor, fiind declarați apți din punct de vedere fizic pentru noul sezon competițional.

Băluță: Avem o echipă destul de bună

Mijlocașul craiovean Alexandru Băluță a recunoscut că nu i-a fost ușor să se trezească devreme după vacanța avută și a punctat că își dorește să realizeze un sezon mai bun decât cel trecut.
„E rău că ne-am trezit așa de dimineață, dar trebuie să facem și vizita medicală și sunt sigur că toți jucătorii suntem apți. Abia așteptăm să înceapă nouă campionat. A fost o vacanță scurtă, două săptămâni, m-am relaxat în Spania și acum aștept cu nerăbdare să începem campionatul, pentru că am revenit cu forțe proaspete. Primul nostru obiectiv este să prindem play-off-ul și să tindem spre cupele europene, pentru că anul acesta avem dreptul să evoluăm acolo și trebuie să jucăm cât mai bine. Titlul? Nu trebuie să ne gândim așa departe, trebuie să muncim, să fim modești, să dăm totul acolo în teren, pentru că avem o echipă destul de bună, chiar dacă nu vor mai veni întăriri. Configurația pentru play-off va cuprinde aceleași echipe din prima parte a clasamentului din campionatul trecut. Avem șanse mari la play-off, lotul este mai omogen, iar anul acesta putem să terminăm mai sus în clasament“, a declarat Alex Băluță, pentru GdS.
Acesta a vorbit și despre plecările lui Brac, Frăsinescu și Brandan: „Sunt pierderi mari pentru noi, sunt jucători care au ajutat această echipă, Brac la promovarea în Liga I, Brandan și cu Frăsi au pus umărul în sezonul trecut la multe succese. Sperăm că o să completăm aceste posturi“.

Îi susține pe colegii de la „satelit“

Alex Băluță le ține pumnii și jucătorilor de la echipa a doua a clubului, care sâmbătă, de la ora 17.30, pe „Extensiv“, vor susține prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, adversari fiindu-le mehedințenii de la Pandurii Cerneți. „Sunt sigur că vor câștiga fără probleme acest prim meci și noi vom fi alături de ei. Am încredere în Ivan că va face diferența. Obiectivul lui Ivan trasat de nea Sorin Cârțu este să marcheze două goluri. Este important să câștige echipa noastră la o diferență confortabilă ca să nu fie probleme în retur“, a încheiat Alex Băluță.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0069

_DSC0071

_DSC0074

_DSC0076

_DSC0079

_DSC0088

_DSC0095

_DSC0096

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS