17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniori C de la CSU Craiova vor juca finala Campionatului Național

Fotbal – Juniori C de la CSU Craiova vor juca finala Campionatului Național

C

Juniorii C ai clubului CS Universitatea Craiova au remizat în această dimineață, scor 0-0, cu ACS Poli Timișoara, în ultimul meci al turneului semifinal și au încheiat întrecerea din Banat pe primul loc în clasament, calificându-se în finala Campionatului Național. Antrenorul Marian Calafeteanu a început partida cu următorul unsprezece: Costoaie – Olteanu, Constantinescu, Sima, Vadasis – Screciu, Dobre – Nichifor, Gârbiță, Zbona – Mitruscsak. Au mai intrat: Mihăilă și Baciu.
În primele două confruntări, alb-albaștrii au dispus cu 5-1 de Olimpia Satu Mare și cu 5-0 de Kinder Sângiorgiu de Mureş.
„Avem copii minunați. Au jucat șapte meciuri în 14 zile și au făcut-o excelent. Prin dăruirea și ambiția de care au dat dovadă sunt de admirat. Ne dorim foarte tare să fim campionii României și ne mai desparte un meci de titlul național“, a declarat managerul centrului de copii și juniori al CS Universitatea, Silviu Bogdan.
În finala competiției, CS Universitatea Craiova va întâni Școala de Fotbal „Dani Coman“, meciul fiind programat duminică, de la ora 9.30, la Buftea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS