13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, cantonament de 17 zile la Hoenderloo

Pandurii, cantonament de 17 zile la Hoenderloo

Pandurii se pregătesc la 100 km de Amsterdam (Foto: panduriics.ro)
Pandurii se pregătesc la 100 km de Amsterdam (Foto: panduriics.ro)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a început de sâmbătă stagiul de pregătire centralizată de la Hoenderloo, urmând să asude 17 zile pe pământ olandez. Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, are la dispoziţie un lot format din 20 de jucători: portari: Răzvan Stanca, Pedro Mingote, David Lazar; jucători de câmp: Marko Momcilovic, Bogdan Unguruşan, Constantin Grecu, Nikola Vasiljevic, Bogdan Şandru, Valentin Munteanu, Paul Anton, Alexandru Dan, Viorel Nicoară, Alin Buleică, Gezim Shalaj, Mihai Răduţ, Rodemis Trifu, Andrei Piţian, Filip Mrzljak, Alexandru Ciucur, Mihai Roman.
Nu au făcut deplasarea în „Ţara lalelelor“ portarul Michal Gliwa, care a fost învoit câteva zile pentru rezolvarea unor probleme personale, şi fundaşul Erico da Silva, care a rămas la Bucureşti pentru încă două săptămâni de pregătire specifică sub supravegherea unui kinetoterapeut.
Staff-ul medical al echipei oltene a fost întărit cu un specialist kinetoterapeut, Adrian Neacşu, care a mai lucrat la Unirea Urziceni, în anul în care formaţia din Urziceni a câştigat titlul, iar sezonul trecut a lucrat pentru Petrolul Ploieşti.
În cadrul cantonamentului de la Hoenderloo, pandurii vor susţine şi câteva meciuri amicale, dar numele adversarilor nu au fost încă dezvăluite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS