11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au luat trei medalii la Campionatul Balcanic

Craiovenii au luat trei medalii la Campionatul Balcanic

Sportivii la judo din Craiova au urcat de trei ori pe podium la Campionatul Balcanic U18 (cadeți), găzduit în premieră de Bănie, weekendul trecut, în Sala Polivalentă. Theodora Bleaju de la CS Universitatea Craiova a concurat la categoria 48 kg și a cucerit medalia de argint, în timp ce Ruth Badea (LPS „Petrache Trișcu“ – CSM Craiova, categoria 40 kg) și Robert Pasăre (CS Universitatea Craiova, categoria 55 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului.
Theodora Bleaju a cucerit titlul de vicecampioană, după ce anul trecut obținuse o medalie de bronz la această competiție.
Aproape de o medalie a fost și Floriana Văcaru (CS Universitatea), care ieri a luptat pentru bronz la categoria 70 kg, dar a fost învinsă de o sportivă din Serbia și a trebuit să se mulțumească cu locul cinci. Ceilalți craioveni au încheiat concursul pe următoarele locuri: Tania Ene – locul 8 (48 kg), Delia Ciobanu – locul 7 (70 kg), Robert Gușă – locul 7 (81 kg) și Mădălin Dragomir – locul 9 (81 kg). Competiția a reunit peste 200 de sportivi din nouă țări: România, Turcia, Serbia, Muntenegru, Grecia, Macedonia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Albania, și a fost organizată de CSM Craiova, în parteneriat cu CS Universitatea Craiova, LPS „Petrache Trişcu“, DJST Dolj, Sala Polivalentă şi Primăria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS