17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii încep cantonamentul din Olanda

Pandurii încep cantonamentul din Olanda

Reunită la începutul săptămânii, Pandurii Târgu Jiu a parcurs perioada de reacomodare la efort la București, a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, iar sâmbătă, după antrenamentul de dimineață și masa de prânz va decola spre Olanda.
„Vom merge la Hoenderloo, într-un cantonament special, la o bază sportivă foarte bună, unde până zilele trecute s-a antrenat naţionala Olandei, am înţeles că în trecut şi Barcelona s-a pregătit acolo. Deci, vom avea toate condiţiile pentru o pregătire foarte bună aşa cum e normal“, a declarat noul președinte al gorjenilor, Narcis Răducan.
Oficialul pandurilor a explicat și motivul pentru care elevii lui Edi Iordănescu s-au pregătit până acum în Complexul Sportiv „Ghencea“.
„Antrenorul Edi Iordănescu a ales acest teren, ţinând cont că timpul este foarte scurt până la plecarea cantonament, iar noi aveam de efectuat aici şi vizita medicală, iar sâmbătă urma plecarea în Olanda. Am decis că nu avem foarte mult timp la dispoziţie şi că ar fi mai bine să facem pregătirea din această perioadă în Bucureşti. Avem o relaţie foarte bună cu cei de aici, am plătit bineînţeles pentru teren și nu a fost foarte scump“, a spus Narcis Răducan.
Lotul gorjenilor îi cuprinde până acum pe: portari: Răzvan Stanca, Pedro Mingote, Michal Gliwa, David Lazar; jucători de câmp: Bogdan Unguruşan, Bogdan Şandru, Nikola Vasiljevic, Marko Momcilovic, Constantin Grecu, Andrei Piţian, Filip Mrzljac, Paul Anton, Mihai Răduţ, Viorel Nicoară, Alin Buleică, Mihai Roman, Rodemis Trifu,Valentin Munteanu, Alexandru Ciucur, Ghezim Shalaj. Pandurii Târgu Jiu va susține o serie de partide amicale în Olanda, dar adversarii nu au fost deocamdată anunțați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS